#muzicanoua Vescan & Ligia, Inna & Alexandra Stan, Camen si Yanka

0
1786

Vara asta tot mai multe piese se anunta prezente in playlisturile radio-urilor dar si cele personale. Sunt lansate de putin timp iar succesul este aproape! Cu aceasta ocazie vreau sa lansez si un hashtag. #muzicanoua o sa fie hashtag-ul folosit pentru toate piesele noi pe care le postez pe blog. Sper sa va placa si sa il facem cat mai popular.

Iata lista celor mai noi 4 melodii lansate in perioada aceasta

1.Vescan feat. Ligia – Al tau impiedicat (Official Video)

Ligia este solista piesei 30 de Grade, o piesa ce cu siguranta o cunoasteti din 2014. Are o voce deosebita iar acum este feat-ul piesei lui Vescan.

2.Alexandra Stan & INNA feat. Daddy Yankee – We Wanna

CE COLABORARE!!! Era de asteptat ca la un moment dat, Alexandra Stan si Inna sa colaboreze din prisma prieteniei si colaborarii dintre Global Music si Fonogram Records. Pe langa supriza Inna, mai avem un nume sonor, Daddy Yankee un alt solist cu state vechi in industria internationala.

3.Carmen – S.O.S (SomeOne Sexy)

Camen este o artista noua pe piata, imi place faptul ca evolueaza iar fiecare piesa noua este mai buna decat cea precedenta. De felicitat este Phelipe, un producator roman cunoscut pentru productiile realizate pentru Dj Rynno & Sylvia.

4. YANKA – Jungle

Yanka este una din cele mai deosebite voci de la noi din tara. Inca din perioada cand colabora cu cei de la Narcotic Sound am remarcat o voce total unica. O recunosti rapid si suna bine pe fiecare piesa pe care este “prezenta”

Care piesa iti place mai mult?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here