Munca de acasa, consecinta a pandemiei si despre pozitia corecta la birou

0
17
scaune birou

Directia in care au evoluat lucrurile din cauza pandemiei de coronavirus, situatie in care inca ne aflam, a impus masuri mai mult sau mai putin avantajoase pentru fiecare. Cel putin pentru cei care lucreaza la un birou munca de acasa este o posibilitate. Este un avantaj pentru ca activitatea poate fi in continuare desfasurata, insa exista si unele dezavantaje. Lasand la o parte momentele in care, pentru cei care au familie, copiii devin o distractie permanenta de la munca, conditiile propriu-zise de munca pot reprezenta o piedica in acest sens.

Scaunul este un factor deosebit de important in toata aceasta ecuatie. Este cel in care iti petreci cele 8 ore de munca, daca ai program intreg. Indiferent insa de timpul pe care il petreci aici, este neaparat necesar sa beneficiezi de conditii optime de confort. Pozitia in care stai la birou este cea care isi pune amprenta asupra sanatatii tale, pe termen lung.

Daca te confrunti cu stari de amorteala in diverse parti ale corpului, daca iti intepeneste gatul, te doare spatele si totusi nu ai varsta la care apar diverse probleme de acest gen, intreaba-te daca toate acestea nu sunt cumva corelate cu scaunul.

Inegal.ro demonstreaza ca astfel de situatii sunt generate intocmai de scaunul de lucru prin modelele pe care le pune la dispozitia publicului. Observa functiile de care dispun modelele pe care le are in portofoliu care sa iti faci o idee legata de neajunsurile celui pe care il intrebuintezi in prezent.

Pozitia corecta la birou, asigurata de scaunul potrivit

Este foarte important ca scaunul de care dispui sa fie ergonomic, sa iti permita sa adopti o pozitie corecta cand muncesti, practic sa iti sustina sanatatea. Alege intre o multitudine de scaune pentru birou de pe inegal.ro modelul care corespunde cu astfel de nevoi si totodata care se pliaza pe bugetul tau.

Tine cont ca mai presus de pret calitatea este cea care conteaza. Vei vedea ca un scaun trebuie sa indeplineasca o multitudine de criterii, de functii. Cu cat e mai complex, cu atat este mai potrivit pentru ca va fi mai prielnic pentru a adopta pozitia necesara la birou.

Posibilitatea de ajustare a acestuia, la nivelul spatelui, a bratelui, sezutului, tetierei, etc. este de preferat. Practic personalizarea scaunului in functie de pozitia care ti se pare cea mai confortabila si totodata care este si corecta este ceva normal.

Descopera scaunul care ti se potriveste pe inegal.ro si fa alegerea care iti va schimba complet starea de sanatate.