Momentul acela in care dj-ul meu favorit (MastikSoul) imi da atentie pe Twitter!

0
456

Nu se intampla des ca incalitate de fan sa primesti atentie din partea artistului/dj-ului tau favorit. Destul de normal pana aici nu? Eu pot sa zic ca nu mai sunt in situatia asta. Sunt de multi ani fanul lui Mastiksoul, este un dj din Portugalia extrem de talentat.

Inca din perioada in care activam la Radio Deea ii adaugam in playlistul emisiunii piesele si orice piese noua o ascultam de nenumarate ori. Acum in vremea in care muzica din calculator s-a mutat pe online, site-uri ca SoundCloud sau Mixcloud sunt o adevarta mana cerasca. Nu mai stai sa downloadezi in calculator/laptop melodia/setul iar accesul este instant.  In aceasta seara, fiind in timp ce cautam stiri pentru Mobile247, am ales sa ascult un set marca Mastiksoul, l-am marcat ca si favorit iar acest lucru a ajuns pe Twitter. De la mentionarea ca favorit la marea umire a fost diferenta de o ora.

Verific telefonul si vad un retweet de la Mastiksoul pe Twitter, moment in care bucuria ma cuprinde si incep sa realizez momentul. Ador productiile sale, mai ales ca are si un set nou in fiecare saptamana pe contul sau de Soundcloud.

Mastiksoul Retweet!

 

Pentru ca vorbele se duc iar lucrurile raman, a trecut aproape 1 an de la mixul facut din piesele lui Mastiksoul, nu de alta dar asa pot sa arat clar faptul ca ii apreciez munca.

Mastiksoul – 1 Hour Megamix by VEEK D by Victor Dulu / Veek D on Mixcloud

Va doresc si voua  sa traiti aceeasi senzatie. Este una incredibila!база паролей вконтакте для брутакак можно найти человека через телефонскачать программу для взлома почты яндекскредитная карта почтой без визита в банкslots oyunlar?mer?t crystal cove

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here