Mercador isi schimba numele in OLX.Ro Oare este o schimbare buna?

0
932

Mercador devine OLX.RoCine nu cunoaste brandul Mercador? Reclamele cu bormasina, cei 2 frati care isi cauta chirie, tanarul care vrea o masina second hand la un pret mai mic?

Brandul Mercador, incepand de ieri s-a schimbat, el a devenit OLX.ro. Poate va ganditi ce inseamna OLX, ei bine “Online Exchange”, iar acest brand poate nou pentru unii OLX este prezent in 106 tari si 40 de limbi.

Parerea mea despre schimbare este destul de simpla, au promovat foarte mult un brand pe care in maxim 6 luni il vor scoate din joc prin rebranding al noului OLX.RO

Mercador.Ro este unul din cele mai utilizate site-uri pentru anunturi, acesta practic nu are competitie la numarul de anunturi adaugate.

Acum ne intrebam: Oare de ce promovezi un brand atat de mult iar apoi ii schimbi numele?

Variante:
1. Ai in portofoliul tau (Naspers) platforma online internationala OLX, in care nu ai incluse cateva tari si vrei sa incluzi si Romania + alte tari.
2. Promovezi cat poti de mult brandul pe care vrei sa il schimbi, acesta are priza la public, acesta va discuta intens despre schimbare si uite asa promovare pentru site-ul nou.
Echipa de succes din spatele Mercador ramane neschimbata, deci, lucruri nu au decat sa mearga in directia buna. Acum trebuie sa vedem cum vor intelege vizitatorii noul nume. Este din 3 litere, este teoretic simplu insa lumea de obicei scrie ce aude (nu e un exemplu general).
Personal imi suna putin ciudat OLX, invevitabil vor ajunge multi vizitatori la Olix insa asta e pana la urma, oamenii vor ajunge intr-un final pe OLX.Ro
Declaratia oficiala:
“Trecem printr-un proces de rebranding la nivelul grupului Naspers, proces care se intampla concomitent in mai multe tari: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Belarus si Kazahstan. In fiecare din aceste tari sunt site-uri puternice si astfel ne alaturam celor peste 100 de site-uri de anunturi generaliste gratuite crae exista in toata lumea”
“Tranzactia nu se va produce atat de dificil cum se tem unele persoane, credem ca mercador a ajuns intr-un punct in care e folosit pentru calitatea serviciilor.Nu e vorba doar de un nume.
Sa nu uitam ca acum un an si jumatate mercador nu insemna mai nimic. Ba din contra, primeam multe mesaje in care ni se spunea <ce e domne mercador asta?, mercador nu inseamna nimic, nici nu e un cuvant romanesc>, ne spuneau”.
“Nu am facut un studiu. Parerea mea este ca mercador este lider ca notorierate (…) Brandul exista in 100 de tari si mi-e greu sa cred ca in Africa sau Asia ar putea sa existe o mai mare usurinta a acestui brand.
La fel ca orice brand, credem ca se construieste pe plan local. Nu zic ca o sa fie usor, dar e o provocare si vorbim de un brand care exista in 100 de tari. America Latina l-a receptionat, de exemplu, si in multe tari este lider” spune Cristina Gheorghitoiu, manager de business la olx.ro.

Succes noului site si la cat mai multe vizite/anunturi.

программа для взлома страницы вконтакте скачатьпрограмма для накрутки лайковскачать программу для андроид взлом wi fiзаявка на кредитную карту по телефонуslots oynacasino oyunlar? oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here