Marius Moga – Creatorul muzical

1
722
Marius Moga

Marius Moga este un producator muzical roman ajuns la maturitate, s-a nascut in Alba Iulia, iar de mai bine de 15 ani compune piese de succes.  Poate va intrebati cum m-am gandit sa scriu acest articol, e simplu! Am urmarit minut cu minut, fantastica emisiune de la Europa FM, La Radio cu Andreea Esca si am ales sa scriu despre invitatul sau Marius Moga. Acesta a avut parte de multe suprize placute din partea soacrei, mamei, viitoarei sotii cat si a fratelui, insa ne-a si povestit putin despre viata sa.

Felicitari Andreea Esca pentru emisiunea La Radio. Cu ajutorul acestei emisiuni, am reusit sa cunoastem mai bine producatorul muzical si artistul Marius Moga.

Pentru care nu stiu, Marius Moga este producatorul din spatele proiectelor: Simplu, Morandi, Akcent (“Ți-am promis”) plus artisti noi de pe piata: Whatss Up, Adda, Liviu Teodorescu. A produs impreuna cu Smiley pentru Simplu iar la un anumit moment, au ales sa aiba drumuri diferite atunci cand vine vorba de muzica.Compozitorul muzical Marius  Moga

Inca de la 18 ani, Marius a inceput sa isi construiasca un palmares incredibil. Albumul creat pentru Akcent s-a bucurat de vanzari foarte bune si a primit Discul de Platina pentru cel mai vandut album dance.  Din anii 2000 pana in prezent, Moga a avut cel putin un hit, lucru pe care nu multi producatori muzicali l-au reusit.

In momentul de fata, are o gasca frumoasa cu care “scrie noi file in cartea succesului”. DeMoga este o casa de productie ce se intrece cu Hahaha Production sau alte case autohtone la un numar tot mai mare de hituri an de an.

 

Granitele tarii au fost de mult timp depasite de producatorul din Alba Iulia. Alaturi de Randi in proiectul Morandi au inregistrat 3 albune. Fiecare single a ocupat locul 1, in Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria sau Ucraina inainte ca muzica romaneasca sa fie exportata masiv in strainatate. In calitate de producator muzical, Marius ajunge si in tara cu cea mai bogata si de succes industrie muzicala, Statele Unite ale Americii. Urmarind interviul am descoperit un producator muzical de succes din Romania. Acesta a mers ca exact ca orice alt producator la inceput de drum intr-o alta tara straina si bate la usa cu o modestie incredibila.

Si cand ne gandim ca totul s-a facut fix pe barba lui. Felicitari Marius!

Anul acesta, parintii care isi doresc sa schimbe viitorul copiilor, ii pot trimite la DeMoga Summer Camp. Acestia vor avea ateliere de: Productie muzicala, Voce si compozitie, Actorie, Dans modern, Foto si video. Copii trebuie sa aiba maxim 17 ani impliniti la data inscrierii si sa plateasca taxa de participare. Tabara se desfasoara in perioada 5 iulie – 29 august, locatia fiind statiunea Cheia, jud. Prahova.

 

Omul Marius Moga ma fascineaza. Este un om ce emana buna dispozitie si care parca emite muzica prin fiecare por al pielii sale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here