Mare noroc pe capul lui Dinamo

0
368

dinamoAcum cine mai e cea mai norocoasa echipa din Liga 1 domnule drag Borcea? Dinamo a aflat care sunt sactiunilile pe care le primeste datorita intrari pe teren a suporterilor in meciul cu Slovan.

Sanctiuni :
3 etape cu portile inchise
Pierde la “masa verde” cu 3-o
Amenda 50.000 de euro

Parerile oficialilor:
Ionel Ganea:
“Sunt multumit de decizia UEFA, nu a fost lovit niciun jucator, nu s-a intamplat nicio crima. Daca se intampla la noi sau la Steaua tot aia o sa fie, pentru ca si ei sunt recidivisti. Mergem la Slovan cu ganduri mari”

Cristi Borcea:
“Rasuflu usurat. Este o decizie corecta, nu avea cum sa fie mai dura pentru ca nu au fost incidente grave. Daca in doi ani vom mai vea vreun eveniment va fi foarte grav. Suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa”

Vasile Turcu:
“Suflu foarte usurat dupa o noapte fara somn, au trecut orele astea ca si cum ar fi trecut ani. Primim si noi de la UEFA un cadou, parca asa sa mai fii sa investesti. Sa ne fie invatare de minte, huliganii erau sa desfiinteze echipa”

Sursa  parerilor : Sport.roбаза паролей mail ruбаза паролей вконтактевзлом пароля одноклассники программаоформить кредитную карту без работыgazino oyunlar? oynabet at home online casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here