Mai putin de o luna de zile pana la Liberty Parade 2015

1
673
Evenimentul electronic al anului 2015, Liberty Parade

Zilele si orele deja se scurg pana la cel mai important eveniment de muzica electronica din Romania, Liberty Parade 2015.
Radio 21 a postat deja pe site-ul lor informatiile pe care le-am preluat si eu.

Pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, se întâmplă show-ul după care nimic nu va mai fi la fel în muzica dance: Liberty Parade 2015!

În 2015, cel mai mare show al muzicii dance din România, Liberty Parade,  provoacă spectatorii și DJ-ii la trecerea la un nou nivel al performanțelor în muzica electronică.

Liberty Parade 2015: TRANSFORMAREA este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, care va duce spectacolul de lumini și de sunet dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent.

Ca și în anii precedenți, parada camioanelor Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare și a oamenilor lipsiti de griji şi de complexe.

Peste 70.000 de tineri sunt aşteptați să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distracțiile pe plajă, o manifestare a spiritului liber , într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei – dovedind ca și în anii precedenți – că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculosi iubitori de muzică dance.

Intrarea este liberă, este permis accesul doar al celor peste 18 ani.

Anul acesta am ceva suprize pentru voi, asa ca stati aproape!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here