Lupta sa de pe fata intre Cel.Ro vs Altex

7
788

Cel.ro nu mai tine cont de absolut nimic si “ii declara razboi” retailerului Altex. E drept, razboiul nu e tocmai cel mai corect pentru ca Cel este magazin online (deci costuri mai reduse) iar celalalt are foarte multe show-room-uri ce implica automat un cost mai mare, angajatii care sunt mult mai multi si nu in ultimul rand logistica.

Este foarte corect, nu trebuie sa ii plangem pe Altex. Ei ar putea sa aiba un departament care sa se ocupe doar de online deci un cost mai mic pentru produsele comercializate.

Cel.Ro vs Altex

 

Cum ti se pare ideea celor de la Cel.ro de a specifica preturile celor de la Altex? Sa fie o miscare de marketing sau doar “razboi”?

 framework 3 5 sp1pagehack скачать торрентпрограмма для android взлома wi fiтинькофф кредитная карта platinumslot oyunubedava casino oyunlar? slot

7 COMENTARII

  1. Se numeste concurenta neloiala, iar in TV si Radio se pedepseste de catre CNA cu amenzi usturatoare. In online sper sa faca IAB-ul ceva…ca alta lege nu cred ca se poate aplica..

  2. Practic pot spune direct pe fata, ca e o lupta dintre o companie offline si una online, ceea offline(altex) devenind in ultima perioada o firma ce opereaza si online.
    Eu persoanal is mai atras de catre cel.ro, mi se pare mai accesibil, insa pentru cineva care se uite la tv… altex e mai mult decat atractiv.

  3. Poate sa zica Altex ce vrea, insa cel.ro l-a cam intrecut din puncte de vedere al promovari online.
    Singurul avanataj pe care il are Altex este ca apare si pe la Tv, daca nu s-ar uita lumea la tv, Altex ar fi cam 0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here