Lucruri care chiar sunt gratis pe internet

0
932

Stim ca de cele mai multe ori atunci cand intram pe internet pentru a citi o stiri sau pentru a viziona filme nou aparute, ne apar tot felul de reclame enervante care uneori chiar ne par promitatoare pentru faptul ca implica termenul de “gratis” in frazele prin care ne atrag. Stim de la bun inceput ca acestea sunt acolo doar pentru a ne atrage atentia si pentru a ne rapi din timpul pretios doar pentru a oferi niste click-uri gratis sau pentru a ne ademeni sa intram pentru a mai face o vizualizare acelui anunt sau articol. Oricum, mediul online ne asigura o multitudine de resurse exceptionale pentru petrecerea timpului, pentru educatie si pentru distractia noastra sau pentru colectarea de informatii despre tot ceea ce ne inconjoara.

Gratis nu este mereu ceea ce pare

Stim ca uneori mai suntem si pacaliti de internet si ca unele anunturi nu sunt ceea ce par in prima faza, insa atunci cand auzim de termenul gratis, de gratuitate si de promotie imediat ne sclipesc ochii si ne dorim si noi sa beneficiem de aceste oferte bune. De cele mai multe ori suntem inselati de asemenea postari si articole care promit marea cu sarea si de fapt nu ne ofera nimic daca nu dam ceva la schimb, insa noi continuam sa ne imaginam cat de bine ar fi daca….Exista totusi pe toata intinderea internetului si lucruri care chiar sunt gratis si ne sunt oferite pro bono cum s-ar spune fara sa dam altceva la schimb.

Lucruri gratis pe internet

Internetul este un loc in care oricine poate gasi oricand orice, spus in mai putine cuvinte. Acum depinde de fiecare in parte cum ne folosim de resursele de aici si cat de bine stim sa efectuam cautari in mediul virtual pentru a gasi mereu ceea ce avem nevoie. De exemplu, un elev care are nevoie de ceva pentru o tema sau pentru un proiect scolar se poate bucura de existenta unor site-uri pe care poate intra si gasi referate, proiecte deja postate si cercetari care l-ar putea ajuta in demersurile sale. Toata informatia de care este nevoie pentru o licenta, pentru un proiect de grup sau pentru o teza mai ampla poate fi regasita in vastul teritoriu al internetului, acest instrument benefic pentru cei care stiu sa se foloseasca de el.

Muzica si jocurile sunt din nou niste lucruri pe care le putem gasi gratuit pe internet. Muzica preferata poate fi descarcata de pe o multitudine de site-uri de profil care iti garanteaza calitatea si formatul fisierului de descarcat optim pentru tine si pentru posibilitatile tale de auditie. De asemenea, exista o multime de site-uri gratis pe internet pe care poti chiar sa asculti muzica pe care o doresti fara a instala nimic pe calculator si fara a plati. In cazul jocurilor, exista si aici cateva site-uri de calitate ca si Casino.com Romania care iti permit accesul gratis pe platforme de jocuri unde poti accesa orice tip de joc dorit, cele mai populare sunt jocurile Marvel, distractive si diferite de clasicile variante de jocuri pe care le cunoastem. Pe langa aceste locuri in care te poti juca online in mod practic fara a plati nimic si fara a te abona undeva, mai exista si site-uri de calitate care iti ofera posibilitatea gratis de a intra si descarca jocurile favorite pentru calculatorul sau telefonul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here