LLP & John Puzzle feat. Chriss T – I Miss You VideoClip

0
349

In prima zi a acestei saptamani a avut loc lansarea oficiala a videoclipului LLP & John Puzzle feat. Chriss T – I Miss You pe site-ul postului Radio 21.

Scenariul, regia si productia apartin lui Edi Schneider. Filmarile au durat nici mai mult nici mai putin de 9 ore si au avut loc intr-un studio video-foto din Alba Iulia.

Ideea videoclipului a plecat de la teatrul de umbre chinezesc si expune in general momente frumoase si memorabile din viata personala a unor cupluri de indragostiti.

Avand in minte cuvantul “simplu” baietii de la LLP si Chriss T alaturi de Edi Schneider si John Puzzle au mers pe ideea de minimalism incepand cu versurile piesei pana la aspectul videoclipului. Ei sunt de parere ca simplitatea caracterizeaza vremurile pe care le traim si ca aceasta se transmite mai usor si direct, depasind orice obstacol, ascultatorului sau spectatorului. LLP si Chriss T spera ca acest single sa fie un inceput de bun augur si sa adune cat mai multi fani si sustinatori atat in Romania cat si peste hotare.

Pentru ca este doar featured artist pe single-ul I Miss You al baietilor LLP si Chriss T, John Puzzle a relatat ca in luna septembrie va lansa cel de-al doilea single oficial ce-i apartine in totalitate. Pana atunci ne vom bucura de noul videoclip I Miss You si urmarim cu interes ascensiunea noilor artisti din vestul tarii.

Pe aceasta cale tin sa ai multumesc lui John Puzzle pentru amabilitatea de a ne comunica mai multe lucruri despre acest videoclip

online game for mobiledriver-master

??? ?? ?????? ??????? ??? ?? ??????

????? ???????????? ?????????????? Odno-Vzlom

взлом приложений для андроидна кого зарегистрирован номер телефонапрограмма для взлома паролей одноклассников скачатькредитная карта приватбанка универсальная лимитmerit lefkoseslot o pol deluxe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here