Liberty Parade 2015 se transforma

1
57580
Evenimentul electronic al anului 2015, Liberty Parade

Liberty Parade are anul acesta ca tema transformarea. Daca initial ne-am gandit ca este vorba despre schimbari in cazul publicului sau al experientei vizuale, nu cred ca au exista multe persoane sa mearga cu gandul la formatul muzical.

In cadrul unei video conferinte Cristi Stanciu (Dj Radio 21) a povestit alaturi de Puya cum se schimba anul acesta Liberty Parade si ce aduce nou fata de anii trecuti.

Evenimentul electronic al anului 2015, Liberty Parade

Noul concept:

”De la an la an, muzica se schimbă, internetul ne schimbă, iar Liberty Parade ține pasul cu transformarile din industria muzicală. Suntem la momentul în care stilurile muzicale se întrepătrund, fac “cross”-uri, iar artiștii mari încearcă să ajungă și la publicul obișnuit cu alt fel de muzică decât cea pe care o cântă ei. David Guetta a facut features cu Nicky Minaj sau Sia , Martin Garrix cu Usher, Armin Van Buuren cu Mr Probz.
La Liberty Parade 2015 trecem la nivelul următor în muzica electronică, vorbim despre mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, features care adună artiști din zone diferite .
Acesta este motivul pentru care il voi avea invitat pe scenă pe Puya, împreună vom avea un moment special- în care el face free style.” declara Cristi Stanciu.

Ce dj vor urca pe scena Liberty Parade

Cristi Stanciu, Emil Lassaria , DJ Andi, DjOptick, Liviu Hodor, Raul Russu + multi invitati.
Cei care pun muzica pe scena Liberty Parade vor avea invitati ca Puya, Lucia, Amna sau Marius Moga + alte nume care pentru moment raman supriza.

Invitatii prezenti pe scena vin ca o completare a formatului Liberty Parade 2015, acestia nu vor interpreta melodiile lor originale ci unele adaptate stilului Liberty Parade.

Imnul Liberty Parade 2015

Anul acesta nu mai avem parte de un imn, se pare ca melodia special creata pentru eveniment dispare si lasa locul melodiilor interpretate pe scena.

Alte noutati:

Vineri 24 iulie de la ora 15.00  la toate OMV-urile de pe autostrada A2, drumul catre mare, puteti gasi DJ-ii din Liberty Parade cu set-uri speciale. Show-urile se opresc cu o oră înainte de începerea caravanei.  Ideea este buna, mergi spre mare, opresti sa alimentezi sau orice alt lucru pentru care ajungi in benzinarie si cu siguranta minim 20-30 de minute, le petreci dansand in benzinarie pe muzica Dj-ilor de la Liberty Parade.

Liberty Parade are loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Saturn și Venus. Intrarea este liberă, este permis accesul doar tinerilor peste 18 ani.

Recunosc ca am fost uimit atunci cand am aflat detalii despre show-ul de anul acesta. Sunt sigur ca vom avea un eveniment desi cu format nou, cu siguranta spectaculos asa cum se intampla an de an pe plaja dintre Venus si Saturn (Liberty Parade Arena).
Nu ne ramane decat sa participam la evenimet pe 25 iulie 2015, si apoi sa venim cu concluzii, momentan asteptam cu nerabdare evenimentul.

Daca si tu mergi la Liberty Parade, ai pe Radio21.ro poze speciale pentru profilul tau, atat de profil cat si cover pentru a evidentia faptul ca participi la cel mai mare eveniment dance din Romania

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here