Lampa solara Waka Waka

0
2222
lampa
lampa

Lampa solara Waka Waka si incarcatorul de telefon sunt unelte foarte folositoare atunci cand vine vorba de camping, dar pot deveni si ceva care sa fie extrem de util in dezvoltarea tehnologiei in lume. Poti sa incarci lampa cu un cablu mic USB, insa, bineinteles, cea mai buna si mai eficienta metoda de a incarca aceasta lampa este sa o lasi la soare, timp de cateva ore. Aceasta este echipata cu diferite tehnologii, si care iti dau sansa sa vezi viteza cu care se incarca si cat mai dureaza pana e incarcata complet. In momentul in care „bateria” acesteia s-a incarcat complet- in jur de opt ore de expunere la Soare-, lampa Waka Waka ii poate oferi telefonului tau energia necesara si poate lumina in jurul tau vreme de cateva ore bune.

Acest lucru va deveni un obiect indispensabil celor care isi petrec timpul liber in camping sau pentru cei care iubesc festivalurile, care, altfel, ar trebuie sa isi gaseasca alta metoda pentru a-si reincarca bateria telefonului. Asadar, la o incarcare completa, lampa poate oferi lumina timp de 40 de ore.

Util oamenilor din lumea a treia.

Este un instrument mic, robust si versatil care poate fi asezat in o multime de locuri si in moduri diferite, si este, de asemenea, portabil. Ofera o capacitate mare de luminozitate, insa acest lucru poate fi modificat, apasand un buton central de pe suprafata dispozitivului. Aceasta lampa este o inventie uimitoare, misiunea companiei care a realizat acest lucru fiind cea de a opri oamenii din tarile lumii a treia sa mai foloseasca kerosenul pentru iluminat.

Cu toate ca acest gadget si-a facut aparitia in anul 2013, autorii proiectului isi doresc ca oamenii sa afle de existenta acestui instrument ecologic si practic. Lampa Waka Waka se prezinta intr-adevar ca o solutie de reincarcare naturala, ce se adreseaza cu prioritate populatiilor fara acces la electricitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here