Lady Anion, prietena tuturor femeilor

0
827

Lady Anion, prietena tuturor femeilor

Femeile, dragele de ele, sunt niste fiinte atat de deosebite, speciale si minunate doar 28 de zile pe luna pentru ca vreo 3, 4 zile sau poate chiar o saptamana sunt niste nesuferite.

Cand se afla in acea perioada a lunii, doamne, nimic nu le convine, sunt mereu suparate si nervoase, mai, mai ca vor sa ne sfasie.

Câți dintre voi nu au fost trimiși în miezul nopții la farmacie după absorbante de bumbac și atunci când i-ați cerut farmacistei v-ați făcut roșu la față? Off, femeile astea! :)

Ce este menstruatia?

Menstruaţia face parte din viaţa oricărei femei pregătite să facă copii. Nu înseamnă că trebuie să își dorească acest lucru, ci doar că organismul lor le spune că sunt pregătite. În fiecare lună, ţesuturi membranare noi se formează în uter, pentru a-l pregăti pentru sarcină.

Într-un anumit moment, de obicei la jumătatea perioadei dintre ciclurile menstruale, ovarele eliberează un ou denumit ovul. Dacă ovulul este fecundat de un spermatozoid, membrana mucoasă rămâne intactă.

Dar dacă niciun ovul nu este fecundat, uterul va începe să sângereze la aproximativ 14 zile după ovulaţie pentru a elibera corpul de membranele, particulele şi fluidele care s-au format în uter. Aceasta durează câteva zile şi poartă numele de menstruaţie.

lady-anion-absorbante

În această perioadă a lunii, destul de greu de înțeles de noi, bărbații, doamnele noastre au nevoie de niște absorbante naturale care să le ofere o protecție foarte sigură și să nu le producă iritații vaginale.

În supermarket-uri sunt o groază de branduri de absorbante, însă doamna mea le preferă pe cele de la Lady Anion. Aceasta sunt făcute din materiale naturale (bumbac steril, bandă de turmalină cu emisie de anioni şi infraroşii) care asigură protecția și elimină bacteriile, precum şi previne apariția iritațiilor vaginale, inflamații sau infectări ale tractului vaginal.

Absorbantele Lady Anion sunt disponibile în magazinele Kaufland și Auchan din întrega țară, iar online pe eMAG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here