La pensie ma gandesc sa conduc un tractor!

0
478

De ceva timp ma gandesc cum ar fi sa conduc un tractor, da, stiu, Craciunul s-a dus si inca am dorinte. Dar serios, ce poate sa fie mai tare decat sa conduci un tractor? Macar odata ti-a trecut prin cap sa conduci unul ?!

Tot vezi prin filme si atunci cand mergi pe autostrada tractoare, sau atunci cand mergi pe la bunici/tara macar un tractor.  Recunosc, faptul ca la batranete ma gandesc serios sa incep ceva afacere in agricultura, sau daca nu iese ca afacere macar sa am si eu produse naturale pe care stiu ca le pot manca fara griji. Nu strica sa ai alimente naturale si chiar sa te bucuri de un gust ca in copilarie.

M-am documentat nitel si am vazut  faptul ca ai nevoie de permis de conducere pentru tractor, bine, nu stiu cine o sa vina pe camp sa te verifice la permis. Categoria B, este perfecta, poti pune chiar si o remorca cu sarcina maxima de 750 kilograme. Informatiile despre tractoare nu sunt chiar putine, pentru ca mai e ceva timp pana o sa imi iau un tractor si pentru ca permisul categoria b, nu este o problema, am ales sa verific si cateva site-uri de unde as putea sa cumpar in viitor tractorul.

TractorPreturile nu sunt foarte mari, cel mai ieftin tractor gasit pe internet a fost Mitsubishi Mt 1600, pentru 3500 de euro, pentru cateva sute sau chiar mii de euro in plus erau disponibile si marci ca Fiat, Renault sau Foton.

Cum pana la pensie si tractor mai am mult timp de asteptat, nu ca imi pare rau, m-am gandit sa imi fac si incalzirea. Traim aproape mai tot timpul in mediul online si am zis ca varianta de jocuri cu tractoare 3D, e cea mai buna varianta. Ma antrenez bine si pana la pensie o sa fie destul timp sa am rezultate foarte bune!kombohacker 4 ghost fullанонимайзер вконтакте для видеовзломать одноклассники бесплатноденьги в долг бизнес идеяlefkosa meritmerit otel casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here