Job la videochat – un loc de munca modern, cu potential financiar impresionant

3
132
videochat be you

In ultimul timp romanii se plang din ce in ce mai mult cand vine vorba de castiguri. Parca niciodata nu este de ajuns cat castiga si pe deasupra sunt si numeroase inconveniente legate de locul si orele in sine de munca.

Asa ca nu este de mirare cum si de ce multe dintre tinerele mai ales din generatiile actuale, prefera un loc de munca in cadrul studiourilor de videochat.

Ce inseamna un job in videochat

Daca analizam ce oferta de angajari videochat Bucuresti exista, descoperim ca fetele sunt modele si in mare parte acestea trebuie sa fie un bun partener de conversatii. Asta pentru ca in fapt munca in acest domeniu la asta se refera: fetele sunt in fata camerelor si au parte de discutii cu cei interesati de frumusetea lor.

Relativ spus frumusete caci, asa cum spune si un celebru proverb, frumusetea este in ochii privitorului. Asadar, ceea ce cere un studio de la un viitor model de videochat nu se refera la ideea de a fi foarte frumoasa, genul acela de frumusete parca desenata din reviste, de  papusa. Si asta nu pentru ca ar avea ei standard scazut, ci pentru ca nu poti defini o femeie ca fiind frumoasa numai din anumite perspective si tipare.

Apoi, se pare ca nici experienta nu conteaza. Nici cea de viata, nici cea personala, nici cea profesionala. Va conta cel mai probabil convingerea de a urma un astfel de drum, caci in rest nu conteaza daca incepi a fi model de videochat din punctul zero sau ai deja o idee despre cum merge treaba.

Spre exemplu, unul dintre cunoscutele studiouri din capitala, Be You Studio, ofera si training fetelor, o intreaga echipa ce se ocupa de ele. Si daca tot ne raportam la acest studio, putem mentiona de asemenea faptul ca fetele au parte de rasfat: bonusuri consistente, asigurare medicala, deci colaborarea va fi una in termenii legii, se ofera ore de relaxare petrecute in afara timpului de munca, activitati recreative ce unesc fetele mai mult ca oricand, oferind sansa se sa cunoasca si mai bine.

Per total suna a perfectiune. Unde mai pui ca banii se pot lua chiar si zilnic, cu salariu garantat de 3000 de lei, cu bonus chiar si pentru recomandari. Deci ce ar mai putea sa isi doreasca cele ce fac parte dintr-o echipa de genul? Motivate sunt, de bani au parte. Desigur, la fel ca la orice tip de job, sunt persoane care se pliaza mai bine pe un domeniu, fata de altele.

Model de videochat si doritoarele acestui job

Videochatul nu poate fi pentru oricine. Pentru ca implica asumare, pentru ca implica sa fii curajoasa si sa vezi dincolo de stereotipuri si de o gandire tradionalista si usor limitata, ceea ce desigur ca nu poate caracteriza pe oricine.

Cu toate acestea, un astfel de job a devenit tot mai popular, de unde si batalia studiourilor in ceea ce priveste ofertele de angajare. Partea buna din asta este ca cele interesate au de unde alege un job de acest gen, dintre cele mai complexe in beneficii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here