Japonia a iesit din criza economica. Noi pe Cand?

0
543

japan financialVesti bune pentru Japonia care a inregistrat in trimestrul al doilea , o crestere economica 0,9%  fata de primele trei lui ale anului curent, astfel ?ara Soarelui R?sare iese din cea mai severa recesiune de la incheierea celui de -Al Doilea Razboi Mondial dupa 4 trimestre de scadere a PIB-ului. Iar vestile bune despre cresterea economica a Japoniei nu se termina aici, productia companiilor creste stimulata de cererea la export si de masurile de stimulare a economiei implementate de toate guvernele din lume .

Economisti le transmit japonezilor sa fie prudenti punand accent pe faptul ca o mare parte din masurile “anticriza” ale multor economii ale lumii vor expira in urmatoarele luni, astfel cererea pentru exporturile Japoniei vor fii afectate.

 

Impreuna cu Japonia inca 2 mari puteri ale lumii au iesit din recesiune :

Germania si Franta

Intrebarea mare este noi cand putem iesi din acesta criza financiara care afecteaza locurile de munca , credite. Pentru ca din punct de vedere al exporturilor sincer cred ca Automobile Dacia exporta in momentul de fata cel mai mult ;)  

 

rpg mobile game???? ???????????? etxt

????? ??? ?????? SpySkype

анонимайзер для одноклассников бесплатный без регистрациикак взломать анкету в одноклассниках видеовзлом wifi бесплатнооформление кредитной карты через интернетmerit crystal cove girnecasino oyunlari oyna bedava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here