Jandarmii si expunerea media

0
6238

Dupa cum stiti, in aceste zile poporul roman protesteaza impotriva presedintelui si a guvenului, detalii aveti  aici si aici .

Nu pot intelege de ce unii jandarmi reactioneaza complet diferit in conditiile in care sunt filmati. Nu sunt vedete, nu primesc prime sau orice avantaj, in filmuletul de mai jos, il puteti vedea pe acest jandarm, conducator de trib care exagereaza profund.

Probabil ca multi dintre ei  au primele actiuni de acest tip de dupa 1989 si automat excesul de zel a intrat in actiune.


CONAN jandarmul! Cel mai aprig aparator al Bucurestiului e vedeta pe internet! Care e cea mai puternica arma a lui? VIDEO pe www.sport.ro

Esti de acord cu atitudinea acestui jandarm?

Si ca sa fie complet, cei de la Realitatea au primit o poza care isi spune cuvantul despre atitudine si importanta pazei.

?????? ????? ????????????????? ? ????????????? ????? ????????????? ?????? ????????????????? ???? ?? 1000 ??????бесплатный анонимайзер для сайта одноклассникипрограммы для хакеров скачать бесплатновзлом mail ruгде можно легко получить кредитную картуslots oynabedava slot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here