ISIS forteaza copiii sa decapiteze papusi

0
542

Organizatia terorista ISIS continua sa uimeasca din nou: copiii dintr-o tabara militara a gruparii teoririste ISIS au fost obligati sa decapiteze fortat niste papusi. Acestia au fost ”invitati” se exerseze pe papusi decapitarea, folosindu-se, in acelasi timp de niste sabii.

Antrenorii copiilor au aratat acestora unele imagini si inregistrari video in care erau ilustrate decapitari, spunandu-le copiilor ca astfel de lucruri vor fi nevoiti sa faca si ei in viitor, insa, inainte de toate acestia trebuie sa exerseze tehnica de decapitare. Asadar, pentru cei 120 de baieti le-au fost date cate o papusa si cate o sabie, antrenorii spunandu-le cum sa le taie capul acestora.

Un baiat cu varsta de 14 ani care a fost rapit din cadrul minoritatii religioase Yazidi din Irak, numit Yahya de catre rapitorii Statului Islamic, a sustinut ca nu stie sa taie in mod corect capul papusii: ”Ei m-au invatat cum sa lovesc si cum sa tin o sabie corect in mana. Mi-au spus ca el este capul oamenilor necredinciosi.”, reusind iin cele din urma sa evadeze din tabara ISIS. Anul trecut, membrii ISIS au invadat nordul statului Irak unde traiau comunitati yazide, si au masacrat oamenii mai in varsta, batjocorind mai multe femei si fete. O multime de baietei, cum este si cazul baiatului Yahya, au avut o soarta mai diferita decat restul locuitorilor din regiunea de nord a Irakului: ISIS incearca sa-i reeduce, fortandu-i sa se converteasca la islamism, incercand sa ii transforme in luptatori ai jihadului.

ISIS isi educa noua generatie de militanti

Acest lucru defineste un efort suprem al islamistilor extremi de a-si reconstrui o noua generatie de adepti. Grupul terorist incearca sa recruteze copii si adolescenti utilizand mai mult strategii: manipulare prin spalarea creierului, le ofera cadouri sau ii ameninta. O inregistrare video il infatiseaza pe un baiat care decapita un soldat sirian sub supravegherea unui militand adulit ISIS. Nu e singurul de acest gen: in urma cu cateva luni, o alta inregistrare arata cum 25 de copii impuscau in cap 25 de soladati sirieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here