iPhone: A fost lansat iOS 7.1 softul ce readuce la viata iPhone-ul 4 si aduce o noua functie pentru automobile

1
959

IOS 7.1Ieri (10.3.2014) Apple a lansat un nou update pentru deja celebrul sistem de operare al telefoanelor iPhone. iOS 7.1 are destul de multe noutati pe partea grafica, nu voi intra in detalii despre acest aspect, ii las pe cei care se ocupa cu partea tehnica. Prefer sa vorbim despre 2 noutati majore.

1. iPhone-ul 4, dupa cum prea bine stiti, nu a functionat prea bine cu versiunile diferitele versiuni iOS 7  insa lucrurile se schimba odata cu noua varianta 7.1. Miscarea mai mult ca sigur nu este una intamplatoare, zvonurile din urma cu ceva luni de zile, erau ca Apple urmeaza sa se lanseze si pe pietele cu putere de cumparare scazuta, terminalul scos din uz iPhone 4.

Via: ArsTehnica

2. CarPlay este una din cele mai asteptate functii cu care vine noul iOS. Apple isi extinte plaja de produse si a  colabrat cu producatorii de automobile: Ferrari, Mercedes-Benz, Volvo dar si alti producatori care se vor alatura pe parcursului acestui an : BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki si Toyota pentru o transpunere a functiilor telefoanelor pe display-ul navigatiilor disponibile pe autoturisme. Nu sunt rare momentele cand doresti informatii sau chiar coordonate pentru a ajunge la o adresa sau sa iti asculti melodiile de le telefon direct in sonorizarea automobilului.

Conectarea din ce am aflat se va face prin intermediul cablului lightning, deci compatibile vor fii doar:  iPhone 5S/5/5C.  Modele mai vechi: 4S/4 din  nu se vor putea utiliza insa pana la urma trebuie sa evoluam, nu?

Daca va ganditi sa utilizati deja acest sistem e bine sa va luati gandul, deoarece sistemele multimedia disponibile cu aceasta functie vor exista doar pe masinile fabricare in acest an 2014.

Sfarsitul Jailbreak-ului iOS 7.1 momentan!

In cazul in care depindeti de jailbreak, va recomand sa nu faceti update!  Telefoanele CDMA (Sprint,KDDI,AU,Verizon) care folosesc tweek-uri pentru a putea functiona cu cartele de decodare pe iOS 7.0.x este recomandat sa ramana pe versiunile ce permit si jailbreak, altfel nu o sa puteti utiliza telefonul!

Deblocare iPhone cu cartele de decodare: R-SIM,GEVEY,GOGOU,HEICARD: 

Orice versiune noua de soft aduce cu ea si griji, multi dintre cei care folosesc telefoane iPhone, le au codate pe retele din strainatate si le folosesc cu cartele de decodare: gevey sim, r sim, heicard, gogou.

Confirmari:

iPhone 5S:

iPhone 5C:

iPhone 5: R-SIM: 9 Pro,8+,7+,7

iPhone 4S: R-SIM: 9 Pro,8+,7+,7

Cu siguranta multi dintre voi doresc sa vada noutatile cu care vin acest nou sistem de operare, va invit sa urmariti aceasta prezentare:

Ce parere ai despre noul sistem de operare?взлом вебмани скачать бесплатноformolom отзывы о программепрограммы для взлома паролей wifi на андроидоформить кредитную карту онлайн заявка без справокcasino oyunlar? slotslot oyunu oyna

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here