Interstellar 2014, filmul ce nu trebuie ratat in aceasta viata

0
453

Interstellar, filmul ce poarta semnatura incredibilul Christopher Nolan, mi-a facut saptamana mai frumoasa!

Stiti bine, pe langa tehnologie, filmele sunt parte din viata mea, dese ori se intampla sa imi doresc sa vad acasa filme, iar lista este extrem de scurta. FREEMAN ENTERTAINMENT sunt cei responsabili pentru distributia in tara noastra a capodoperei, si nu exagerez cu nimic atunci cand aduc aceasta lauda acestui film numit Interstellar. Trailerul este la fel de patrunzator insa dupa cele 3 ore, cu siguranta filmul este de top 10 lifetime!

Interstellar: C?l?torind prin Univer este un film semnat de Christopher Nolan, cel care a mai produs trilogia The Dark Knight si Inception.

InterstellarPersonajele principale ale filmulu sunt jucate de Matthew McConaughey si Anne Hathaway, acestia iau parte la o calatorie in spatiul cosmic ce depaseste limitele imaginabilului, oferind o experienta inegalabila.

Matthew McConaughey joaca rolul unui tata a 2 copii ce locuieste la tara, avand fara voia sa ca principala activitate agricultura. Barbatul este fermier pentru ca fostul lui job, cel de astronaut, nu mai reprezenta interes statului, macinat de foamete cat si o puternica furtuna de praf.

Praful era parte din viata locuitorilor, acestia alegeau sa tina farfuriile cu fata in jos datorita puternicului praf ce intra in casele oamenilor.

Gravitatia, cat si atentia sporita acordata acesteia, il duc pe Matthew McConaughey si fica sa la o locatie secreta NASA ce se ocupa de solutionarea problemei cauzate de praful in exces si lipsa hranei. Intampinarea pe care o primeste acesta nu este chiar cea mai placuta, cei de la NASA fiind total nedumeriti cum a reusit fermierul sa gaseasca locatia NASA.

Fiind fost astronaut si dorind sa faca viitorul mai bun pentru copii sai, Matthew McConaughey alege sa plece in spatiu alaturi de o echipa de cercetatori pentru a explora gaurile negre. Se spunea despre ele ca stau la baza prafului ce ataca orice sursa de hrana de pe tera.

Timpul cat si mediul avea diferente enorme in unele zone din spatiu. Expeditia facuta si dusa la bun sfarsit prin multe sacrificii il aduce pe tatal Matthew McConaughey la intoarcerea pe Pamant, aproape de varsta la care fica sa era aproape de finalul vietii pe patul de spital insa intr-o lume mai buna.

Cristian Manafu spune despre film ca este SF-ul la care si barbatii plang. Are dreptate, povestea este puternica si cu siguranta va ramane mult timp in mintea fiecaruia.

Cu o nota extrem de mare, 9.1 pe site-ul de specialitate IMDB, Interstellar reprezinta filmul ce nu trebuie sa fie ratat!

Trailer Interstellar 2014: