Intelbet.ro, soluția pariurilor sportive de succes

1
658
Intelbet.ro, soluția pariurilor sportive de succes
Intelbet.ro, soluția pariurilor sportive de succes

Lumea pariurilor implică riscuri pe care trebuie să le cunoașteți, și pentru care trebuie să fiți pregătiți mental. Psihologia poate fi o armă eficace nu doar pentru a face față pariurilor ca și problemă, ci și pentru a vă ajuta în operațiunea voastră și pentru a vă conduce spre reușită.

Orice pariu la diverse case de pariuri online implică un risc. Cotele caselor de pariuri contribuie la apariția de riscuri. Cu cât cota este mai mare, cu atât riscurile de pierdere a banilor sunt mai mari. Totuși, nu doar banii reprezintă singurul pericol la care se expune un parior. Acesta poate să nu fie cel mai grav.

Atunci când se pariază un parior trebuie să fie în stare să-și controleze emoțiile. Pariul se face întotdeauna contra cuiva. Altfel spus, când se câștigă un pariu se face prin înfrângerea adversarului, a celuilalt parior. Prin urmare, când câștigați nu obțineți doar un beneficiu, ci simțiți emoționanta plăcere a victoriei, și satisfacția personală de a fi capabili de a ghici pronosticul.

A câștiga, așadar, nu are doar un efect economic asupra contului bancar, ci adaugă un component psihologic și emoțional foarte important. A pierde presupune reversul medaliei și o lovitură dată stimei de sine. Ca pariori, trebuie să rețineți psihologia acestor mecanisme pentru a evita ca un șir de rezultate bune să transforme procesul de pariere într-o dependență numită ludopatie, sau ca un șir de rezultate proaste din cauza unei simple statistici, să provoace depresie sau să vă determine să abandonați pariurile. Dacă există răbdare, eșecurile se pot transforma în beneficii.

Este foarte important să fiți conștienți de starea voastră emoțională atunci când pariați. Sentimentele voastre pot fi aliați excelenți când trebuie să luați decizii, dacă le cunoașteți foarte bine și le controlați foarte bine. Dacă nu reușiți să fiți calmi și să vă controlați sentimentele, acestea se pot transforma în dușmani de temut. Luarea de decizii doar pe baza datelor istorice nu reprezintă cea mai bună cale pentru a avea succes la pariuri, deoarece, de multe ori intuiția voastră și cunoașterea foarte bună jocului, a rivalilor care se înfruntă și a situației echipelor, reprezintă șansa voastră de a câștiga pariurile.

Pariind din impuls doar bazându-vă pe emoțiile voastre, fără vreun control rațional al acțiunilor voastre, poate fi o acțiune devastatoare și poate contribui la pierderea de bani. Poate fi un necaz economic, personal sau familial.

De asemenea, atunci când pariați trebuie să țineți cont de ceea ce reprezintă pariul pentru voi. Pariul poate fi considerat un simplu joc prin care vă testați abilitatea voastră de a face pronosticuri corecte. Este vorba despre o abordare pur emoțională. În acest caz, este foarte importantă satisfacția personală din momentul în care creșterea stimei de sine datorită unui pronostic corect se combină cu recompensa financiară. În al doilea rând, pariurile pot fi considerate drept o simplă metodă de a câștiga bani. Această abordare este mai rece și rațională. În acest caz, este important câștigul.

Aceste mecanisme au fost studiate de către psihologi în mod diferit. Pe de o parte, atunci când pentru pariori pariul nu mai este o distracție, ci o dependență (ludopatie), acesta are efecte distrugătoare asupra personalității individului. Acest lucru poate conduce la cheltuirea bugetului destinat pentru altceva, ceea ce complet greșit.

Pe de altă parte, abordarea rațională este mult mai puțin periculoasă și destul de sănătoasă. Deși aparent mai plictisitoare, luarea de decizii după o analiză rațională solidă și un studiul probabilistic detaliat, este, fără îndoială, o rețetă mai indicată. Această abordare a pariurilor vă determină să priviți pariurile ca o modalitate de a câștiga niște bani. Unicul obiectiv este multiplicarea contului curent, obținerea unui venit suplimentar. Este o viziune profesionistă în lumea pariurilor. În acest caz, a câștiga și a pierde se reduce la un efect economic. Aceasta este abordarea caselor și agenților de pariuri, experți în a judeca la rece și a trage foloase de pe urma pariurilor făcute. Pariorii individuali nu prea fac parte din această sferă.

Dar niciodată nu este prea târziu pentru nimic. Și voi puteți judeca la rece, dacă reușiți să vă stăpâniți emoțiile și să priviți pariurile doar ca o distracție și un mod de a vă suplimenta veniturile. Dacă credeți că sunteți capabili să pariați și să vă stăpâniți emoțiile, atunci trebuie să știți că, înainte de a paria, este bine să aflați informații despre case de pariuri și ratingurile lor, despre cote și ponturi pariuri sportive. Toate aceste informații le puteți afla în fiecare zi de pe Intelbet.ro. Experții acestei platforme vă oferă în fiecare zi cele mai bune ponturi, așa că este bine să nu le ratați.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here