Ce inseamna sa ai prea multe optiuni: ce carucior alegi cand stiluri sunt atat de multe

0
470
carucior
carucior

In trecut exista o situatie cam trista. Si sa fi avut bani nu prea aveai optiuni de unde sa cumperi cine stie ce carucior pentru copil. Acum insa bani sa ai caci optiuni sunt peste tot. Cand spui carucioare copii spui o mare de optiuni: carucior sport, 3 in 1, 2 in 1, reversibile si tot asa mai departe.

Spre fericirea unui parinte si groaza acestuia in egala masura exista numeroase tipuri de carucioare. Ce sa alegi? Exact ceea ce pare a fi mai confortabil si accesibil. Se intreaba multi daca un carucior mai scump inseamna si sansa ca un copil sa creasca mai bine. Poate ca nu va creste altfel fata de un alt copil, dar va fi mai rasfatat. Si simpla idee ca cel mic sa aiba parte de ceea ce poate parintii nu au avut este efectul de implinire din punct de vedere psihologic. Vei spune acum ca un parinte alege caruciorul celui mic in functie de preferinte personale. Si nu esti departe de adevar.

Ce-i drept din punct de vedere estetic carucioarele pentru copii se aleg dupa bunul plac al celor mari, care il vor manui pana la urma. Am trecut de multa vreme de acea etapa cand se alegea strict o culoare pentru fetite, de regula roz, si  una pentru baieti, de regula albastru. Acum se pune mai mare accent pe un curcubeu de culori, pe preferinte si de ce nu chiar si pe partea practica: daca nu se adevereste sa fie asa cum prezice medicul, daca va mai exista si un alt copil in familie, indiferent de caz, caruciorul ar trebui sa se muleze pe fiecare caz in parte.

Si totusi, nu se pot neglija dotarile. De fapt marea diferenta ce se face in zilele noastre tine de mai multe posibilitati pe care le au copiii si parintii prin alegerea unui anume tip de carucior. De la carucioare care isi schimba pozitia manerului si pana la cele care au sistem complex de 3 in unu, cu scaun auto, cu landou, suport sport si asa mai departe, ai practic o mica casuta pe roti pentru cel mic; scaunele cumparate de aici sunt ieftine, in masura in care cumperi totul la pachet si nu separat.

Are nevoie de tot confortul asa ca se pune pret pe dotari de genul. Siguranta este si ea la fel de importanta asa ca orice parinte se simte mai bine stiind ca cel mic sta bine in carucior.

Practic se pleaca de la necesitatea de a-l plimba pe cel mic fara probleme de genul greutatii si se ajunge la pretentii de stil. Si cu cat ai mai multe optiuni cu atat pare mai greu de ales.как взломать аккаунт вконтакте без программwireshark portable 64взломать страницу вконтакте онлайнгде можно легко получить кредитную картуeuropa online casinobedava gazino slot oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here