Idei de cadouri in functie de ocazie si de om

0
542

idei cadouri Invatam sa ne ghidam dupa anumite stereotipuri, invatam ca este mai usor sa ii urmam pe altii. Nu degeaba se spune ca este un spirit de turma in viata, ca peste 90% din persoane sunt followers. Sa trecem peste; intelegem si pe cei care nu au inspiratie. Ajungi sa ai nevoie de o idee de cadou; ce sa cumperi unui om care parca le are pe toate? Si mai rau de atat, cum sa alegi ceva fara sa se interpreteze intr-un sens negativ fata de ceea ce iti doresti sa exprimi.

Sa nu filozofam prea mult zic. Poti alege sa spunem parfumuri pentru toti; dar asa ai alege in functie de preferinte proprii. Ori este destul de greu sa alegi in numele unuia sau a altuia, este destul de greu sa nimeresti ceva care sa incante. Asa ca mergi din nou pe un tipar anume, asta in cazul fericit in care persoana cu pricina nu ti se confeseaza sa iti spuna cam ce si-ar dori.

Ai incerca un bilet la bungee-jumping? Poate tu nu dar cu asa cadou poti surprinde. Am auzit prieteni care spuneau ca isi doresc ceva unic, nebunesc pentru pragul de 30 de an. Le-am sugerat saritura la trapez sau de ce nu chiar ceva mai mult de atat.

Un cadou pentru narcisisti ar fi tabloul gravat. Vine la pachet cu un stil deosebit, o forma de arta si mai cu seama tine si de o  completare sa spunem a unui stil din casa. Sa stii ca astfel de persoane sunt foarte pretentioase insa pe masura asteptarilor vine si rezultatul.

Alte idei de cadouri? Pentru cunoscatori in ale bauturilor fine o sticla de vin veche precum varsta celui caruia ii inmanezi cadoul pare sa fie o idee din clasa “variate”. Ai ceva bataie de cap sa cauti si sa gasesti asa ceva insa si satisfactia este pe masura. Imagineaza-ti ce cadou primeste un prieten pe la 30 de ani ca sa nu mai spunem de bunici…

Ideile de cadouri sunt si pe masura unui buget anume. Mi se pare oricum o idee placuta si inspirata sa tii cont de preferintele cuiva. Il vezi stresat? Trimite-l la spa. Cu o floare nus e face primavara insa intentia ta este de apreciat. Asezoneaza totul cu momentul potrivit sa oferi acel cadou, fa-o cu stil si ai deja pachetul complet pentru a te prezenta la usa celui sau celei pe care intentionezi sa o/il surprinzi.

 взломать контакткредитная карта онлайн быстроbedava slotmer?t crystal cove

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here