Hakuservice Processing si avantajele pe care le ofera publicului

0
18

Se spune ca in orice domeniu te diferentiezi intr-un fel sau altul fata de competitori si publicul te va tine minte fix prin ceea ce oferi in plus. Interesul consumatorului este mereu de a gasi variante cat mai avantajoase, nu doar din punct de vedere al pretului. Pe nisa de baterii industriale Hakuservice Processing se face cunoscut.

O gama vasta de baterii tractiune pentru stivuitoare este domeniul de activitate la Hakuservice Processing. Nu se rezuma la a fi simplu furnizor, astfel ca dispune si de variante second hand, aplicand si regula de buy back pentru cei care doresc achizitia unei baterii noi. De la ei se pot cumpara baterii tractiune si semitractiune, stationare, dar si piese de schimb – cabluri, suruburi, elementi, mufe si multe altele.

Bifand peste 15 ani de activitate in domeniu, putem vorbi despre un brand care are servicii insemnate si produse de calitate. Stivuitoarele care functioneaza optim sunt solutii pentru diverse domenii de activitate, de la domeniul auto la transport, comert, constructii, agricultura si multe altele. Bateriile potrivite pentru acestea vor mentine productivitatea si eficienta orelor de munca ale utilizatorului asadar este imperativ necesar sa vorbim despre surse care ofera produse in standarde.

3 motive pentru care Hakuservice Processing se impune pe piata de profil

Ofera servicii variate si aici includem nu doar bateriile in sine, ci si diagnosticarea problemelor, cu proceduri manuale sau automate, service pentru baterii, precum si alte accesorii pe care le pune la dispozitie, piese de schimb de asemenea.

Pot regenera bateriile. Este un procedeu menit sa prelungeasca viata bateriilor, inainte de a considera necesar ca acestea sa fie schimbate. Aplicat corect, acest procedeu extinde durata de utilizare a unei baterii cu pana la 2 ani. Nu poate fi realizata oricand si de catre oricine, de aceea echipa lor este bine pregatita pentru a asigura si acest gen de serviciu daca se poate, dupa caz.

Ofera calitate premium, dar are si solutii adaptate in functie de buget. Vorbim despre baterii noi si second hand de asemenea. Programul lor de buy back inseamna sa predai bateria veche, desi nefunctionala, acestia o colecteaza si iti aplica o reducere pentru noua achizitie. De asemenea, dispun si de baterii de calitate medie, pentru cei care au un anumit buget de care tin cont.

Ar fi bine daca ar exista si preocupare despre starea bateriilor pe termen lung, ceea ce ar putea sa presupuna si apelarea la servicii de preventie si curative. Altfel spus, aceeasi sursa repara, intretine sau inlocuieste orice baterie, colecteaza deseurile de baterii si ofera o lista lunga de servicii conexe acestui domeniu. Preturile a ceea ce dispun sunt detaliate in cadrul paginii oficiale.

O sectiune aparte este cea a stivuitoarelor si a pieselor aferente acestora. Un transpalet electric poate fi comandat de aici, cu avantaje precum prima revizie a acestuia inclusa in pretul de achizitie.

Descopera echipa de la Hakuservice Processing si cum te poate aceasta ajuta.