Genul programului: stres!

0
331

Cu totii trecem prin asta, am auzit de asta si cel putin o data am ajuns sa fim si acaparati de asta. E stresul, e cel care te face sa tremuri cu gandul la ziua de maine cand se presupune ca e ziua cea mare. E cel care te face instant nervos numai cu gandul la ideea in sine. De la elevi care se plang de materii stufoase pana la parinti care simt ca nu le ajung banii stresul e prezent peste tot.

Stiu, sunt peste tot sfaturi despre ce inseamna asta si cum sa te tratezi. Nu sunt genul de terapeut deci nu voi spune teoreme care sa te ajute. Doar sa incerci sa te relaxezi si mai departe de atat sa nu iti inrautatesti situatia. Asadar, din cate am citit si din cate am experimentat se pare ca atunci cand esti stresat ar trebui sa cam eviti cafeaua. Desi unii spun ca functioneaza mai bine sub stres nu se aplica la toata lumea. Deci daca erai stresat pana cand sa bei acea ceasca de cafea, deci fii sigur ca vei fi si mai stresat dupa ce o servesti.

Un studiu spune ca a gandi prea mult la ceea ce urmeaza sa facem este din nou o chestiune de stres. Adica nu esti destul de stresat cat sa te mai gandesti la nesfarsit daca e sau nu e bine sa faci un anume pas. Dupa ce te-ai fript sufli si in iaurt asa ca e cam evident ca avem cu toti ideea in sine de merge inspre o astfel de directie.

Si sa demontam un mit acum. Daca esti stresat nu ar trebui sa despici firul in patru chiar si discutand cu prietenii tai. Sau cel putin asta se aplica in cazul femeilor. Studiile arata ca in situatii de stres acestea retraiesc, pe masura ce povestesc, fiecare episod de acest gen. O spun si o repeta, fiecare are o versiune asa ca nivelul de stres creste. Mai bine nu sau cel putin nu avansa o discutie pana cand sa astepti poate chiar si un sfat din partea lor.

Toate trec, nu spune si arata asta si timpul care trece?!взлом android приложенийвзлом wi fi скачать бесплатновзлом вкприватбанк кредитная карта процентная ставкаmerit casino girneslot oyunlar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here