Fury – Furia: Eroi anonimi 2014 Un film ce ne prezinta experintele de pe front

0
384

Fury sau Furia Eroi Anonimi un film lansat anul acesta, in 2014, ne duce direct in Al Doilea Razboi Modial, focusul se pune pe lupta dintre Statele Unite si Germania.

Aprilie 1945, aproape de sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ne este prezentat un sergent de origine americana cu o experienta ampla in cazul razboaielor. 5 Oameni alaturi de un tanc aleg sa atace Germania si Furysa castige enernul razboi. Intr-o prima faza, echipa sergentului Wardaddy, rol jucat de Brad Pit participa pe front alaturi de alti camarazi, pe parcurs acestia sunt rand pe rand ucisi de fortele armatei germane.

Intr-o lupta continua, personajul jucat de Brad Pit, ajunge alaturi de echipajul sau sa ramana singur impotriva unei intregi armate germane caruia evident, dupa o lupta foarte dura nu ii face fata. Singura persoana ramasa in viata dupa aceasta lupta fiind o persoana noua din grupul lui Wardaddy ce alege sa se ascunda sub tanc si astfel prin mila unui soldat german are sansa sa ramana in viata.

Un film cu accent puternic pe lupta si tot odata tancuri, merita vazut in cazul in care istoria este inca o necunoscuta sau pur si simplu doriti sa urmariti un film cu adevarat bun.

Actori pentru care merita sa urmariti filmul: Shia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman, Jon Bernthal, Brad Pitt

Trailer:
бесплатный анонимайзер без ограниченийкак стать хакером видео урокивзломать пароль майл руонлайн заявка на кредитную карту по паспортуcasino slot oyunmer?t crystal cove

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here