Fotoliile de masaj de la Masatto te scapa de efectele sedentarismului

0
22

 

In plina pandemie, multe activitati pe care obisnuiam sa le facem nu au mai fost posibile. Vorbim aici de exemplu despre sedintele de masaj de la salon sau de antrenamentele sportive de la sala, pe care nu le-am mai putut desfasura de cand acestea si-au inchis portile.

Auto-izolarea a fost si inca este principala recomandare a autoritatilor pentru a putea impiedica raspandirea virusului corona. Insa aceasta implica anumite aspecte ce pot dauna organismului nostru si, implicit, starii noastre de spirit.

Vorbim aici in primul rand de sedentarism, care poate duce la anumite afectiuni pe care le putem dezvolta imediat sau, mai mult decat atat, sa aiba efecte pe termen lung. Sa recunoastem, atunci cand suntem acasa, o foarte mare parte a timpului o petrecem stand jos, cu precadere in pat. Si, chiar de ulterior facem ceva miscare, aceasta nu compenseaza intru totul timpul petrecut stand in pat.

 

Care sunt efectele sedentarismului?

Dupa cum am precizat mai sus, sedentarismul are in primul rand efecte negative asupra organismului nostru. Printre acestea se pot enumera:

  • Se deregleaza metabolismul – din cauza lipsei miscarii, metabolismul incetineste. Nefiind solicitati muschii, incetineste si circulatia sangelui si nu se ard multe calorii. Ca si consecinte putem enumera: diabetul de tip 2, valori crescute ale trigliceridelor, nivel ridicat de colesterol rau LDL sau scazut de colesterol bun HDL, fibromialgia si chiar oboseala cronica;
  • Creste riscul dezvoltarii cancerului – putem dezvolta astfel diverse tipuri de cancer precum: cancer de san, de colon, de vezica urinara, de endometru, de prostata, cancer pancreatic sau melanom;
  • Obezitate – atunci cand caloriile sunt stocate si nu sunt ardere prin miscare, acestea se transforma in grasimi, astfel incat putem acumula cateva kilograme in plus;
  • Pot aparea boli cardiovasculare – sedentarismul ne predispune la anumite boli precum: hipertensiunea arteriala, arteroscleroza, angina pectorala, dar si boli coronariene.

Efectele negative sunt mult mai numeroase, cele enumerate fiind printre cele mai importante.

 

Fotoliul de masaj te scapa de efectele sedentarismului!

In lipsa posibilitatii de a face miscare oricand dorim si avem nevoie, specialistii recomanda o solutie extrem de eficienta: masajul. Dar cum in momentul de fata nu se poate face la un salon, varianta optima ar fi un fotoliu de masaj pe care sa il utilizam acasa si care sa ne antreneze toti muschii. In acest fel putem preveni efectele negative descrise mai sus.

Avand o vechime de 7 ani pe piata in domeniu, magazinul online Masatto.ro este unul dintre furnizorii de top de fotolii de masaj profesionale din Romania. In cadrul acestuia, regasim o gama larga de fotolii de masaj, construite dupa ultimele tehnologii.

Cu doar 15 minute pe zi petrecute pe scaunul de masaj, ne putem lua doza de relaxare si de adrenalina in acelasi timp pentru intreaga zi.

Masatto detine si cateva modele de fotolii de masaj din categoria star, de ultima generatie, pe care niciun alt furnizor din tara nu le are, fiind singurul distribuitor acreditat. Vorbim aici despre modelele Divina, Thai si Maia, care inglobeaza tehnologiile nou aparute pe piata in domeniu.

Pentru a descoperi toata colectia de fotolii de masaj disponibila in cadrul magazinului Masatto, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial – https://masatto.ro/ .