Filme de Paste (2013)

0
458

Movie viewersAnul acesta in cazul in care Pastele ai ales sa fie perioada in care te relaxezi si uiti de griji si suparari, ti-am pregatit mai jos 5. filme numai bune de urmarit in aceasta perioada, voi doar trebuie sa alegeti floricelele sau nachos-ul si sucul/apa.

Din start trebuie sa stiti ca aceste filme nu au legatura cu sarbatoarea, majoritatea sunt: comedie, actiune sau putin/mai mult sf.

1. Olympus has Fallen/Cod Rosu la Casa Alba (2013)

Gerard Butler, Morgan Freman doi din actorii pe care producatorii au ales sa ii foloseasca in acest film despre Casa Alba si siguranta presesedintelui. Nu o sa dezvolt prea mult, click pe titlul filmului pentru articolul complet.

2. Iron Man 3 (2013)

Deja celebrul personaj al seriei Marvel, Tony Stark are de lucru din nou. Mandarin pune sub amenintare viata a multor americani iar Omul de otel asteapta momentul oportun sa il infrunte. Multa actiune,umor fin si efecte speciale.

3. 21 Jump Street (2012)

In cazul in care vrei sa razi (mult) iti recomand un actor din valul nou,  Jonah Hill. Tipul joaca perfect alaturi de Channing Tatum rolul a doi politisti detasati pe strada Jump Street. Acestia trebuie sa descopere cine este distribuitorul de droguri intr-un liceu din Statele Unite.

4. James Bond – Operation SkyFall (2012)

Daca nu ai urmarit deja ultimul film din seria SkyFall, te invit sa o faci, merita din plin. Daniel Craig isi joaca rolul impecabil.  Acesta este pus in situatia in care loialitatea sa fata de doamna M se clatina datorita misiunilor sale nereusite ce pun in pericol identitatea agentilor secreti britanici din intreaga lume.

5. The Avengers (2012)

Inevitabil ne intoarcem la filmul produs de compania Marvel in care toti super eroii sai isi unesc fortele pentru a il infrunta pe Loki. Acest puternic dusman si Cubul Cosmic pot schimba viitorul omenirii, insa “agentii binelui” trec peste conflictele legate de personalitate si salveaza lumea.

Va doresc un Paste fericit si multa sanatate alaturi de familie!

Nu uitati sa urmariti aceste Filme de Paste iar apoi sa lasati un comentariu despre ele.взломать скайп паролькак посмотреть гостей в контакте через настройкипрограмма взлома одноклассников бесплатновтб кредитная карта классикpoker casinoslot oyunu oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here