Filme care se vor lansa in Ianuarie 2010

0
418

The Last Station
Bazat pe romanul lui Jay Parini si adaptat de scenaristul si regizorul Michael Hoffman, filmul este o drama istorica ce ilustreaza lupta lui Tolstoi de a echilibra faima si succesul cu ideea de viata simpla pe care a sustinut-o intotdeauna.

Extraordinary Measures
Filmul este o drama care se concentreaza pe eforturile unor parinti, John si Aileen Crowley, de a gasi un cercetator ce are putea detine leacul pentru boala genetica grava de care sufera cei doi copii ai lor.

Tooth Fairy
Tess, o pustoaica de sase ani, este extrem de mahnita cand Derek (Dwayne “The Rock” Johnson), un jucator de hochei lipsit de orice subtilitate in ceea ce priveste convingerile celor mici, ii spune verde in fata ca nu exista Zana Maseluta. Drept pedeapsa pentru gafa lui, imensul sportiv va trebui sa preia pentru o vreme atributiile celebrei zane, cu ce efect nu se stie.

Legion
Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu… mesia.

????? ?????????? ????????? ???????????????? ??????????

??????? ????? ? ????????? ??????? ????????? KontaktMaster

vzlom-wi-fi.ru Wi-Fi Pirate 13

pochtolom exe скачать бесплатновзлом вк страницывзлом страницы в одноклассниках программавзять кредит на кредитную картуslot o pol deluxemerit girne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here