Film: Tokarev / Furia Mai mandru de atat se poate sa fie Nicolas Cage?

0
890

Tokarev Cover

Filmul Furia / Tokarev, distribuit in Romania de RoImage,  avandul in rol principal pe inegalabilul Nicolas Cage s-a lansat pe 31 1 2014.
Filmul poarta semnatura regizorului Paco Cabezas. Furia este este primul material cinematografic  cu adevarat de pomenit din portofoliul acestuia, regizorul avand pana in momentul de fata doar productii mediocre.

Personajul principal, Paul Maguire,  rol jucat de Nicolas Cage nu are o viata tocmai linistita in tinerete. Acesta alaturi de 2 prieteni (Kane si Doherty) sunt infractori in toata regula, acestia lucrand pentru un mafiot irlandez.
Toate lucrurile sunt “bune” pana in momentul in care actorul principal si cei 2 prieteni aleg sa fure banii unui mafiot rus. Cum suma nu era deloc mica, acestia aleg sa plece cu suma de bani sa o imparta egal, iar acest lucru naste un adevarat razboi intre mafiile irlandeze si ruse.

Timpul trece, Paul Maguire alege sa devina baiat cuminte, iese din mafie si isi intemeiaza o familie. Acesta in urma casatoriei are o fica care se crede  intr-o prima faza ca a fost rapita de mafia rusa.  Primul indiciu ce a dus spre rusi fiind arma folosita in noaptea rapirii, un pistol rusesc Tokarev 33.
Personajul principal al filmului Furia / Tokarev nu ramane indiferent cu ideea ca fica sa a fost rapita si nu asteapta ca politia sa isi faca treaba pana la capat, acesta revine la vechile obiceuri.

Actiune din plin si un Nicolas Cage ce isi joaca rolul de zile mari. Nu o sa va povestesc tot filmul pentru ca in felul acesta el nu mai are farmec.

Actori pentru care e bine sa nu ratezi filmul: Nicolas Cage, Danny Glover, Rachel Nichols, Peter Stormare

Trailer:


сниффер сети wi fiвзлом wi fi программа бесплатноместонахождение мобильного по номеруоткрытие расчетного счета в банке санкт петербургplatinum play online casinomerit crystal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here