FILM: Sabotage 2014 Arnold Schwarzenegger joaca un rol de zile mari

0
379

Sabotage coverSabotage regizat de David Ayer, a fost lansat pe 11 aprilie 2014, filmul a realizat vanzari bune, nota oferita filmului pe site-ul de specialitate IMDB fiind 6.4, una foarte buna!

In timp ce multi alegeau sa consume mici si bere, chiar de 1 mai, eu si Miruna am fost sa vizualizam filmul acesta Sabotage. Foarte putine persoane prezente. Fara mamici care sa citeasca subtitrarea copiilor, domnisoare sau domnisori cu telefoanele care inca nu au fost puse pe silentios sau oameni cu lipsa de respect pentru participanti.

Scenariul de la baza caruia a luat nastere filmul este destul de simplu:

O echipa de elita a agentiei Americane Anti-Drog are parte de o misiune ca ori care alta la prima vedere. Aceasta se schimba radical in momentul in care echipa alege sa isi faca si ei o mica parte din gramada de bani stransa de cartelul care se ocupa cu traficul de droguri.

De la o misiune, la jaf nu a fost o mare diferenta, echipa condusa de Arnold a planuit in detaliu acest moment, ei reusind sa introduca pe scurgerea de la baie, fix 10 milioane de dolari. Punctul culminant al aceste povesti, il reprezinta momentul in care componentii trupei decid sa mearga si sa “culeaga” suma uriasa de bani pe care au ascuns-o in scurgere. Supriza!
Aceasta nu mai erau acolo, intr-o prima faza s-a crezut ca suma a fost furata de membrii cartelului.  Ca prin minune,dupa acest moment, echipa condusa de Arnold au fost supusi unei investigatii pentru a afla ce s-a intamplat cu suma de 10 milioane de dolari ce lipsea. Momentul asta, recunosc ca ma pus pe ganduri.                                                                    Nu am inteles cum au putut sa isi dea seama agentii federali de faptul ca lipsesc fix 10 miliaoane de dolari, in conditiile in care spatiu il care erau depozitati banii a fost incendiat special de trupa de elita.

Timpul a trecut, dupa o lunga perioada de cercetari, nu s-au descoperit probe pentru a ii condamna pe agentii Anti-Drog iar acestia s-au bucurat foarte mult.  Nesiguranta si neincrederea de dupa acest moment a pus stapanire, echipa fiind intr-o prima faza vanata de cartelul de la care au furat suma enorma. Unul cate unul, agentii erau gasiti decedati. Insa, dupa nu foarte mult timp, s-a descoperit ca defapt din interiorul echipei cineva s-a ocupat de eliminarea membrilor, datorita unei idei ca poate unul dintre cei din echipa a furat banii.

Nu o sa va povestesc mai mult din film, Sabotage, inca mai ruleaza in cinematografe, va invit sa il vedeti.

Actori pentru care merita sa vezi filmul: Arnold Schwarzenegger, Terrence Howard, Olivia Williams, Sam Worthington
Trailer: Sabotage 2014:

Ai vazut filmul Sabotage sau urmeaza sa il vezi? Astept parerea ta despre el.программы для взлома сайтов одноклассникискачать net framework 2 0скачать взлом одноклассников бесплатно без смскак получить кредит в тинькофф банкеslot oyunuucretsiz casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here