Film: Ride Along / Un politist si jumatate. Comedia-actiune ce nu trebuie ratata!

0
2085

Ride Along coverIce Cube si Kevin Hart alaturi de romanul nostru Dragos Bucur in acelas film? Cu siguranta rezulta o comedie combinata cu actiune de calitate!
Ieri 21.01.2014, a avut loc vizionarea pentru presa cat si bloggeri a filmului Ride Along / Un politist distribuit in Romania de RoImage.
Filmul ne prezinta dorinta arzatoare a unui paznic de scoala (Ben – Kevin Hard) ce isi doreste din tot sufletul sa devina politist. Lucrurile se complica tare atunci cand in viata sa, cea mai importanta persoana (iubita sa) are un frate politist.

Ben isi doreste sa “ceara mana” iubitei lui de la fratele acesteia (James – Ice Cube) insa lucrurile nu sunt chiar atat de usoare. Abia dupa ce va merge alaturi de James in multe misiuni (cele mai multe din ele foarte simple) si ii arata ca merita, Ben primeste acceptul.

Actori ce nu merita ratati: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Drago? Bucur

Politie, impuscaturi, raufacatori si multa comedie, cu asta va veti intalni daca alegeti sa mergeti incepand cu 24 ianuarie la Ride Along / Un politist si jumatate.

Ce parere ai despre filmul: Ride Along / Un politist si jumatate.как взломать игру в одноклассниках ёлочка 2015вконтакте через анонимайзер cameleoпрограмма для взлома паролей вконтакте скачать бесплатнокак работает кредитная карта втб 24bedava gazino video slot oyunlar?casino listesi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here