FILM: Focus 2014 – Inselaciunea dusa la un “nivel universitar”

1
489

Vineri, 20 februarie 2015, Freeman Entertainment a organizat vizionarea pentru presa si vedete a filmului Focus film ce il are pe Will Smith in rolul principal. Povestea este una simpla,  avem un film ce se rezuma la atentia oamenilor. Lipsa atentiei aduce dupa sine in cazul filmului inselaciuni.

Filmul ne prezenta viata unui grup ce practicau furtul la “nivel universitar”, desigur exagerez insa e momentul in care daca se poate spune asa apreciezi profesionalismul. Nicky (Will Smith), conducatorul si tot odata maestrul inselaciunilor este “lovit” de cupidon dup? ce o cunoaste pe Jess (Margot Robbie), o tanara aspiranta la accesul in grupul de inselatorie.
Cum dragostea si inselatoria nu sunt cele mai bune prietene, tanara Jess se indragosteste de Nicky, insa dupa o serie de “lovituri” date cu succes, Nicky alege sa incheie socotelile cu aceasta. Lucru care ii lasa un intens gust amar frumoasei Jess.Focus

Timpul trece iar peste 3 ani, Nicky o reintalneste in Buenos Aires pe Jess. Acum  aceasta este mult mai evoluata si sceptica la orice gest de impacare. Timpul trecut aduce si un nou barbat in viata lui Jess, lucru destul de greu de inteles de Nicky.

Actiune, drama si comedie, acestea sunt cele 3 ingrdiente pe care le puteti gasi in productia Focus produsa de Warner Bros. Pictures si regizata de Glenn Ficarra si John Requa.

Actori pentru care nu merita sa ratezi filmul: Margot Robbie, Will Smith

Trailer Focus 2014

как взломать контакт чужойбесплатный взлом одноклассниковскачать программу для взлома почты рамблервзять кредит онлайн на qiwilefkosa meritbedava casino oyunlar? slot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here