Film: Dallas Buyers Club, jurnalul unui infectat cu HIV ce se zbate sa ramana in viata si mai face si o afacere din asta.

0
402

Dallas Buyers Club  copertaAnul acesta, regizorul Jean-Marc Vallée a dat lovitura cu productia Dallas Buyers Club! Filmul are rezultate foarte bune: 3 nominalizari, 3 premii Oscar, 2 premii Globul de Aur. Daca mai punem la socoteala si ca acesta este primul film de succes al regizorului din 1995 pana astazi, cantateste si mai mult. Traiasca evolutia!

Scenariul mult premiatului Dallas Buyers Club se invarte in jurul unui electrician texan, Ron Woodroof, destul de afemeiat si alcoolic care este depistat la un control medical infectat cu HIV in 1986. Viata acestuia se schimba radical din momentul in care acesta afla ca mai are de trait aproximativ 30 de zile.

Ron Woodroof nu vrea sa accepte acest “amanunt” ce ii schimba viata si alege sa caute metode prin care isi poate lungi viata, chiar fiind infectat cu HIV.
Isi face temele, afla ca in Mexic poate sa gaseasca medicamente ce il vor ajuta in lupta cu boala incurabila si isi importa ilegal, costumat in preot un portbagaj plin de medicamente.
Probabil ca din primul moment in care s-a gandit la aceasta cantitate enorma, personajul jucat de Matthew McConaughey simte si posibilitatea unei afaceri.

Statul nu sta nici el cu mainile in san, afla despre afecerea lui Ron si il tin sub observatie. Lucrurile evolueaza bine pentru personajul nostru hiv pozitiv, acesta alege sa ofere gratuit pe baza unei legitimatii de membru al clubului celor infectati cu HIV si face un profit frumusel.

Din pacate dupa 6 ani de la dignosticare, Ron Woodroof, ia calea tuturor celor infectati cu virusul incurabil. In 1992, acesta se stinge din viata dupa mari chinuri provocate de SIDA.

Actori pentru care nu trebuie sa ratezi Dallas Buyers Club: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto
Trailer:
как взломать пользователя в одноклассниках без программpochtolom exe скачать бесплатноwireshark portable rus torrentкредитные карты без справок о работеmerit royal fiyatslots oyunlar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here