Filme Bune (Partea nr.2)

2
955

The Rebound – Idila cu dadaca mea

Atunci cand Sandy, o femeie frumoasa si inteligenta din suburbii in varsta de 40 de ani, afla ca sotul ii este infidel decide sa plece impreuna cu cei doi copii minori la New York pentru a incepe o noua viata departe de dezamagirile trecutului. Un loc de munca solicitant o determina pe Sandy sa apeleze la serviciile unei dadace pentru baietelul si fetita ei, alegandu-l in acest scop pe vecinul sau in varsta de 25 de ani pe nume Aram Finklestein. Tanarul Aram nu stie inca ce isi doreste de la viata, dar se ataseaza din ce in ce mai mult de copiii lasati in grija lui si se simte atras din punct de vedere fizic de mama acestora. In pofida diferentei de varsta dintre ei, Sandy si Aram se indragostesc unul de celalalt si se implica intr-o poveste de dragoste pasionala, condimentata insa cu despartiri si regasiri.

Up In the Air

Ryan Bingham este un barbat divortat in varsta de 35 de ani, care lucreaza ca expert in resurse umane la o companie de consultanta din Denver, calatoreste cu avionul din oras in oras pentru a-i anunta pe salariati ca sunt concediati si isi doreste sa ajunga la 10 milioane de mile de zbor. Planurile lui sunt compromise atunci cand seful sau Craig Gregory o angajeaza pe tanara Natalie Keener, care propune reducerea cheltuielilor prin implementarea unui program de concediere a angajatilor prin intermediul unor videoconferinte pe internet. Temandu-se ca ideea noii colege ar putea stopa excursiile lui pe tot teritoriul SUA, Ryan Bingham porneste impreuna cu Natalie intr-o calatorie de afaceri pentru a-i demonstra acesteia viabilitatea sistemului sau de concedieri. In barul unui hotel Ryan Bingham o intalneste pe Alex, o femeie de afaceri care isi petrece cea mai mare parte a vietii pe drumuri la fel ca si el si care se implica in relatii amoroase de o singura noapte cu necunoscuti. Ceea ce porneste ca o aventura pasagera, s-ar putea transforma intr-o relatie serioasa … cu conditia ca lui Ryan Bingham sa ii permita compania angajatoare sa mai calatoreasca cu avionul.

Couples Retreat – Vacanta All Inclusive

“Vacanta All Inclusive” este o comedie care trateaza la propriu si la figurat problemele in casnicie pe care orice cuplu le are sau le poate avea la un anumit moment dat. De aceasta data, modul de tratare al respectivelor probleme este inteligent, plin de umor si deosebit de neconventional.

rpg online mobile????

mobile.wihack.com ???????? wifi ??? ???????

?????? ?? ???????? ?? ????? ?????? ??????как взломать страницу вк 2014скачать wireshark бесплатнософт для взлома соц сетейкак заказать кредитку через интернетmerit crystallefkosa merit

2 COMENTARII

  1. mhmm…The Rebound e draguts si atat:))…la Up in the air nu mi-a placut sfarsitul…iar in Couples Retreat nu mi-a placut decat faza cu yoga.Tre’ sa vezi It’s complicated…sa vezi caterinca:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here