Cum sa nu te faci de ras la propria nunta- Latino-Time este raspunsul

0
617

Am participat cu totii la tot atatea nunti cat sa spunem ca si maine daca ar fi sa organizam o nunta ne-am pricepe. Asa ca urmand un curs firesc de organizare se include si lectia de dans. De regula este vorba despre miri si primul lor dans impreuna insa nu este exclus sa fie vorba si despre nasi, cel putin de la un moment dat.

Nu spune nimeni ca ar trebui sau nu sa iei lectii de dans. Sa fim seriosi si nunta se face pe un buget si nu se pot forta anumite aspecte. Incerci sa te descurci si singur sa spunem. Doar ca nu uita ce sanse ai sa te faci de ras. Ar fi cam culmea sa iti organizezi intreaga nunta cu pretentii ca momentul dansului sa nu fie cel sperat. E o dezamagire, spun cei care privesc din randul publicului.

Cei de la Latino-Time sunt deja obisnuiti cu miri care au aceasta dilema. Stiu deja ca orice sesiune de dans incepe mai intai de toate cu si prin explicatii; daca nu mai tin minte, ce ma fac daca ma incurc, daca nu e totusi bine sa invatam un dans pas cu pas etc.Pai nunta e cam o data in viata si asta face deja obiectul interesului pentru a invata sa dansezi.

Sau poate ca nu vei invata sa fii un expert in ale dansului dar cel putin un dans cu sotul/sotia ar trebui sa il stii. Asa ca se merita efortul. Si daca nu esti inca convins/a priveste-ti partenerul cum danseaza. Lasa-l sa fie un spirit liber si abia apoi cantareste situatia. Convenabil? Pe departe. Deci da, conteaza sa nu te faci de ras la propria nunta.

Nu ne-am nascut experti si toata viata noastra cautam sa ne perfectionam in ceva si sa stim cate putin din toate. O regula pe care o intelegem si o imbratisam tocmai din dorinta de a fi usor altfel. Asa ca nu strica sa faci cateva lectii de dans. Si pentru ca totul este personalizat si in egala masura intr-un cadru intim fiecare cuplu are parte de un instructor si de repetitii private. De fapt cursurile de dans de la Latino-Time se numesc chiar asa, lectii private de dans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here