Facebook Messenger fara cont

0
682
fb
fb

Facebook a realizat aplicatia Messenger inca de anul trecut, dar utilizatorii au nevoie de cont pentru a putea folosi aceasta aplicatie.

Cea mai recenta actualizare a Facebook dezvaluie ca utilizatorii nu trebuie sa aiba cont pe reteaua de socializare Facebook, pentru a folosi aplicatia Messenger, insa acest lucru este valabil numai in anumite regiuni. Utilizatorii din Canada, Statele Unite, Peru si Venezuela pot folosi aplicatia Messenger folosind doar numarul lor de telefon si numele. Anuntul actualizarii a fost facut public pe blogul oficial al retelei de socializare Facebook, si poate fi aplicata atat pe sistemul de operare Android, cat si pe iOS. Facebook nu a anuntat daca acest lucru va fi posibil si in alte regiuni ale lumii si nici nu a explicat motivele care stau la baza acestei schimbari.

Cu Messenger, Facebook a reusit sa creeze si sa se concentreze asupra unei experiente de mesagerie extraordinara, oferind oamenilor un mod distractiv si usor de a reusi sa contacteze sau sa-si exprime sentimentele cu prietenii sau cu contactele care le au in agenda telefonului.

Cu acest nou update, oamenii se pot bucura de toate caracteristicile care sunt disponibile pe Messenger- inclusiv fotografii, clipuri video, chat de grup, voce si apeluri video si chiar mai mult. Tot ce este nevoie e sa avem un numar de telefon.

In momentul in care oamenii isi instaleaza aplicatia Messenger, acestia vor vedea o optiune care zice ”Not on Facebook?” Facand click pe acest mesaj, se va deschide un formular care va cere un nume si un numar de telefon, dar si o fotografie- acest lucru fiind necesar pentru a impiedica oamenii sa se logheze in mod anonim. Contactele pot fi preluate apoi din agenda telefonului, sau pot fi introduse manual.

Messenger adauga jocuri

Recent, Facebook a adaugat un suport pentru a vedea imaginile GIF, si permite oamenilor sa joace jocuri impreuna prin intermediul acestui serviciu. Primul joc lansat a fost Doodle Draw si permite utilizatorilor sa deseneze ce le pofteste inima. O multime de alte jocuri sunt asteptate sa apara in curand pentru aplicatia Facebook Messenger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here