Exista dragoste ca-n povesti?

0
599
Povesti
Povesti

Cu totii ne dorim sa experimentam povestea vietii noastre care sa inceapa cu “A fost odata ca niciodata…” Citim carti de Sandra Brown si ne uitam la tot felul de filme, iar incet incet, devenim obsedati de faptul ca trebuie sa ne gasim propriul “Fat Frumos” sau o “Cenusareasa”. Oamenii isi doresc ca povestea lor sa sfarseasca exact ca in povesti. Insa unii dintre noi nu sunt chiar atat de naivi. Aceste persoane realiste realizeaza ca viata lor nu poate fi ca in povesti. Nu e vorba ca acestia nu au gene “romantice”, insa anumite intamplari din trecut le-au determinat sa fie persoanele care sunt astazi.

Nu e vorba doar de dragoste. Realistii stiu ca nu au nevoie de o alta persoana pentru a-i completa si nici nu au nevoie ca cineva sa-i completeze o viata intreaga. Iata motivele pentru care persoanele realiste vad dragostea si lumea intr-un mod diferit.

Point taken (am prins ideea)- dupa ce uita sa raspunda la telefon, sau gasesc un mesaj ai compromitator in telefon, persoanele realiste nu mai stau sa asculte scuzele celuilalt. Cine se scuza se acuza.

Nu se asteapta ca partenerul lor sa fie Fat Frumos, cand nici femeile de acest fel nu sunt Cenusareasa- Nu este nevoie sa de o excursie la Paris sau alte cadouri scumpe pentru ca cineva sa-si arate afectiunea. Cele mai simple lucruri inseamna ceva impresionant pentru o persoana: un film in doi, o cina pregatita impreuna etc.

Nu se dau batuti cand intalnesc o problema- Cand Dl/Dna Perfect/a se dovedeste a nu fi chiar atat de perfect/a, acestia nu au sentimentul ca intregul cer s-a prabusit peste ei. In cele mai multe cazuri, e posibil ca acestia sa fi prevazut o astfel de situatie. Sigur, daca o relatie nu functioneaza sigur acea persoana nu iti este destinata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here