The Equalizer 2014 – Justitiarul din magazinul de bricolaj

0
381

The Equalizer sau filmul pe care nu trebuie sa il ratezi in cazul in care vrei sa il vezi pe Denzel Washington intr-un super rol.

Lucrator comercial intr-un magazin de bricolaj, un fel de Dedeman sau Bricodepot, Denzel Washington joaca rolul lui McCall, un barbat ce spera sa incheie socotelile cu trecutul intunecat. Vaduv si cu o viata pe care si-o traieste in mare parte singur, acesta o intalneste dupa orele de munca pe Teri, o tanara prostituata ce este “detinuta” de gangsterii rusi ce se ocupau cu prostitutia.

Dorind o schimbare pentru Teri, McCall alege sa o ajute pe tanara si o elibereaza pentru putin timp din ghearele rusilor. Desigur, libertatea lui Teri nu a fost pentru mult timp, aceasta primid o adevarata corectie fizica din partea gangsterilor.

Razbunarea lui McCall nu intarzie sa apara, dupa ce observa bataia grava aplicata lui Teri, acesta alege sa ii dea o adevarata lectie gangsterului rus. Intr-o prima faza alege sa ii plateasca libertatea lui Teri iar apoi observand faptul ca este luat in ras, alege sa il elimine pe gangsterul rus si camarazii sai.Equalizer

Dreptatea pe care o face McCall, se intoarce asupra sa. Imediat dupa ce ucide cu sange rece clanul rusilor mafioti, justitiarul este intens urmarit si fiind o adevarat tinta pentru mafiotii rusi.

Titlul probabil vine de la egalitate, Equalizer este persoana perfecta la care trebuie sa apelezi atunci cand exista o problema in viata ta. Desigur, acest lucru in realitate ar da nastere unui vest salbatic, parca totusi o varianta de back-up buna.

Actori pentru care nu merita sa ratezi filmul: Melissa Leo, Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, Bill Pullman

Trailer: