Edge of Tomorrow / Prizonier in timp 2014 Un nou film cu scientologul Tom Cruise

0
451

Afis Edge of TomorrowEdge of Tomorrow / Prizonier in timp, distribuit in Romania de MediaPro Distribution, a avut lansarea pentru presa si bloggeri saptamana aceasta (Joi 29 Mai 2014), la  Romtelecom iMax. Filmul il are in rol principal pe Tom Cruise. Actorul inregistreaza un succes rasunator, daca imi permiteti, este comparabil cu un brand ca Apple in materie de filme. Cu peste 30 de ani de dedicati filmului, in aceasta super productie regasim un Tom Cruise fresh, parca abia scos din cutie, in ciuda varstei sale de 52 ani.

Personajul secundar in cazul acestei productii, este jucat de celebra, talentata actrita laureata la globul de aur, britanica Emily Blut. Aceasta este una din cele mai cautate actrite de la Hollywood, devenita cunoscuta datrita rolului sau din filmul “Diavolul se imbraca de la Prada”.

Doug Liman revine cu o productie extraordinara, acest regizor ne-a mai facut timpul liber mai frumos cu filme ca: Identitatea lui Bourne sau Dl si Dna Smith.
Edge of Tomorrow / Prizonier ne prezinta povestea lui William Cage, rol jucat de Tom Cruise, ofiter militar ce nu a avut de lucru aproape niciodata cu campul de lupta si a partenerei sale Rita (Emily Blunt).
Actiune se petrece in viitor, atunci cand planeta noastra era invadata de o rasa extraterestra, extrem de neprietenosi, chiar agresivi, acestia avand un sigur gand, sa distruga planeta Pamant.

Spectaculosul in acest film, vine de la situatia in care a fost pus William Cage, acesta retraind in mod repetat aceleasi experiente care nu s-au incheiat prea fericit pentru el, de fiecare data murind. Odata cu fiecare repetare a actiunii, personajul principal devine mai experimentat iar alaturi de Rita dupa destul de multe incercari, reusesc sa infranga rasa extraterestra.

Actori pentru care nu merita sa ratezi filmul Edge of Tomorrow : Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton

Trailer Edge of Tomorrow 2014:

Filmul merita nota 9, asta datorita povestii destul de complicate, la care trebuie sa stati atenti.как удалить страницу на спрашивай рувк анонимайзер бесплатно без ограниченийпрограмма для аск фм скачать бесплатнокак заказать кредитную карту приватбанкаoyun casinobedava gazino video slot oyunlar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here