Din ce mai facem bani pe blog?

9
2044

BaniMonetizarea blogului “la un moment dat” devine un subiect interesant pentru multi dintre voi!
In momentul de fata pe VictorDulu.Ro, folosesc: ProfitShare,2Parale si PiataDigitala acestea platind doar la actiune (marketing afiliat).

ProfitShare este sistemul de marketing al celui mai mare magazin online din Romania eMAG.
Comisionul oferit este de 3% din totalul vanzarilor facute pe pagina eMAG.

Trebuie sa recunosc 3% este cam putin insa daca aveti un blog/site pe nisa computerelor, avti sanse sa faceti ceva “banuti”.
Cei care isi fac cont au de “bun-venit” suma 100 de lei in cont dupa ce trimit 50 de vizitatori spre eMAG.

2Parale sunt prima platforma de marketing afiliat din Romania si ofera diferite campanii (MarketOnline,Originals.ro,WatchShop,Magazin oficial Catalin Botezatu).

PiataDigitala reprezinta cea mai noua firma care se ocupa de marketingul afiliat.
Au campanii pentru bloguri/site-uri in limba romana cat si pentru cele cu trafic din: Statele Unite,Canada,Anglia.
Comisoanele oferite acestia fiind intre 3 si 10%

Tu ce folosesti pentru monetizarea blogului sau siteului tau?

Ce inseamna a Monetiza?
Vine de la moneta, un cuvant latin care de-a lungul timpului si-a modificat semnificatia, ajungand sa insemne moneda, bani. A monetiza inseamna a scoate bani din ceva. Orice. Chiar si din pasiunea ta. (via: Avantaj la start online)взломать анкету вконтактеkombohacker 4 ghost полная версия скачатьвзломать e mailкредитная карта онлайн спбgirne merit royalbedava casino oyunlar? slot

9 COMENTARII

  1. am si eu o intrebare…pot utiliza pe site ul meu mai multe companii.De ex sa folosesc si profitshare cu reclamele lor si piata digitala cu ale lor…am citit conditiile alea ale dar:-jnu prea se intelege clar dak permite sau nu?!

  2. eu folosesc pe 2 dintre bloguri profitshare si 2parale iar pe un altul folosesc adsense si sincer pana acum am scos mai multi bani din adsense decat din programele de afiliere. Stiu si cauza: romanul inca nu este obisnuit sa cumpere ceva dupa ce a vazut la x sau y pe blog reclama la chilotii lui bote de ex, nu au incredere si atfel programele nu au succes(vezi rata de clickuri si vanzarile generate). Inainte sa ne aruncam cu capul inainte si sa facem programe de genul acesta mai intai ar trebui sa informam publicul cu ce se mananca astfel de reclame si poate ar avea un pic succes.

  3. Ma intreb oare cati din vizitatorii unui site au habar ca acel site e de fapt un blog? Pt ca azi, muuuulte site-uri sunt construite pe platforma wordpress, care e de fapt platforma de blog.

    Deci, blogul nu mai e ce era inainte, un loc unde iti puneai tu ideile tale sau te plangeai de politicieni si prostiile lor.

    Eu unul fac bani cu adsense, din “blogurile” mele… bloguri care de fapt sunt site-uri in toata regula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here