Din ce este compusa o țigara electronica?

0
627
tigara electronica

Tigara electronica este un nou mod de a fuma. Date fiind interdictiile din ce in ce mai mari petnru fumatori si aparitia intr-un numar din ce in ce mai mare a tigarilor electronice, multi fumatori au ales sa le incerce si multi dintre ei au decis ca le place acest nou mod de fumat. Pana la urma, este o solutie care aduce doar beneficii:

  • Poate fi fumata oriunde;
  • Este mai sanatoasa decat tigara normala;
  • Are acelasi pret, sau este chiar mai ieftina.

Daca vrei sa incerci tigara electronica insa, un prim lucru pe care trebuie sa il faci este sa intelegi cum functioneaza. Multi oameni spun ca este foarte toxica si altii ii iau apararea, declarand-o chiar sanatoasa. Este important sa stii care este efectul sau asupra corpului tau si ce contine acel lichid tigara electronica pe care il inhalezi sub forma de aburi.

Care sunt, asadar, componentele tigarii electronice?

O tigara electronica este compusa din 3 parti: acumulatorul, vaporizatorul si rezerva cu nicotina. Da! Toate acestea pot fi toxice si pot avea oarecare efecte neplacute, insa nu devastatoare si mult mai putin nocive decat in cazul tigarii clasice. Acumulatorul, spre exemplu, este o parte toica, insa este o parte pe care o adoptam la multe alte elemente din viata noastra, cum ar fi telefonul mobil, telecomanda, tableta sau laptopul. Atata vreme cat nu ajunge in gura insa, acumulatorul este sigur.

Vaporizatorul este o alta parte extrem de interesanta a tigarii electronice, care este, de fapt, un mini resou electric. Practic, acesta se incalzeste in momentul in care utilizezi tigara electronica, transformand lichidul in abur.

Nu in ultimul rand, tigara electronica dispune de o rezerva cu nicotina, sau cu lichid tigara electronica. Aceasta rezerva contine elementul pe care fumatorii il inhaleaza, ce este compus din apa, arome, propilen glicol si nicotina. Dintre toate acestea, nicotina este cea care a creat o multime de controverse si este prezenta atat in tigarile clasice, cat si in cele electronice. Nicotina este, insa, o substanta letala doar la peste 3 g inhalate. Practic, pentru a avea probleme in ceea ce o priveste, trebuie sa fumezi 68 de pachete de tigari intr-o zi, ceea ce este imposibil. Ar trebui sa iti faci probleme in ceea ce priveste celelalte componente ale unei tigari normale, asadar, tigara electronica este o solutie mai sanatoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here