Cu si despre picnic – accesorii pe care sa le ai in vedere

0
525
Picnic

Sa iti organizezi un picnic este actual poate cea mai placuta parte. Sa stai la aer liber, sa uiti de birou si de costumul care te incorseteaza, sa stai in iarba verde si sa te destinzi este poate cea mai placuta parte dupa o saptamana de agitatie. Nu numai ca este vorba de sansa de a aduna companie placuta insa ai si un proiect nou in care sa te implicit.

Dincolo de savoarea unui picnic in adevaratul sens al cuvantului este vorba si de accesorii de picnic pe care sa nu le ratezi. Acum impatimitii de gadget-uri si de tehnologie vor avea un motiv in plus a sa isi etaleze pasiunea. Sau nu, ca nu este chiar vorba de cele mai extravagante si moderne “piese”. Iata cateva sugestii:

  1. Alege o patura doi in unu. Nu toate locurile din paduri sunt special amenajate pentru astfel de momente asa ca improvizezi. Doar ca un grad de confort mai mare inseamna o patura moale la suprafata, cu rezistenta la apa pentru partea de dedesubt.
  2. Alege un cos special, cu compartimentari aparte. Asta pentru ca mancarea sa nu fie amestecata, sa nu pierzi fructele sau legumele prin marea de lucruri adunate.
  3. Opteaza pentru tacamuri de unica folosinta si de vesela pe masura. Desigur, o idee clasica, utila pana la  urma insa nu trebuie sa uiti nici de partea de stil. Sunt tacamuri transparente, din sticla, cu design, ai de unde alege. In orice caz, in astfel de momente conteaza sa fie cat mai multe pentru ca in lipsa lor scazi si starea de bine – da lingura aia pentru salata unde e?!
  4. Nu uita de accesorii precum o lanterna de ce nu. Nu stii cand trece vremea si ajungi sa vina noaptea pentru voi. Si pana la urma orice aventura in padure trebuie sa se completeze cu accesorii utile; vezi mai multe detalii pe elanterna.ro si descopera varietatea de tipuri. Cum suna sa faci un cort alaturi de cei mici?

Un picnic in padure este o placere fara margini insa pe masura acestui lucru este si ceea ce tine de organizare. Asta daca stii ce sa alegi totul merge ca pe roate; data viitoare nu va mai fi la fel de rapid raspunsul tau de a organiza un picnic, nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here