Despre masajul erotic si beneficiile neasteptate pe care le ofera

0
84
masajclub.ro

In zilele noastre a devenit o normalitate agitatia, stresul, acel du-te – vino continuu care ne pune in situatii care nu ne mai permit sa ne bucuram, sa ne relaxam, sa ne destindem. A scapa de stres este una dintre cele mai mari provocari ale omului modern si adesea ne trezim cautand la fel de agitati o modalitate prin care il putem elimina.

Surprinzator sau nu, solutii exista in acest sens. Astazi ma voi opri asupra unei ramuri de servicii care poate sa aduca destinderea si relaxarea dorita, chiar daca este vorba despre ceva mai “deocheat” – cum ar spune unii. Este vorba despre servicii masaj erotic si ce beneficii neasteptate pot sa aduca acestea.

Destindere totala

O sedinta de masaj poate sa ofere beneficiarului ceea ce poate fi numit “destindere totala”. Este vorba despre relaxare resimtita atat la nivel fizic, cat si psihic.

In timpul masajului erotic este stimulat si rasfatat intreg corpul, implicit si psihicul avand parte de beneficii. Odata ce trupul este pe deplin relaxat si incitat de partea senzuala a acestui tip de masaj, apare o stare de deconectare in care beneficiarul nu face nimic altceva decat sa se bucure de acele momente, uitand de griji, probleme, stres si agitatie.

Ajutor pentru viata de cuplu

In viata de cuplu exista suisuri si coborasuri, perioade mai bune sau mai putin bune. Uneori apar frustrari, alteori inhibitii, iar in alte situatii lipsa unei comunicari poate duce la probleme care pot dauna ambilor parteneri.

Pentru a scapa de inhibitii, dar si pentru a imbunatati viata de cuplu din punct de vedere amoros, o sedinta de masaj erotic pentru cupluri poate fi alternativa ideala. Inclusiv cei care au ajuns intr-un punct in care relatiile intime par sa nu mai prezinte nimic incitant pot sa “condimenteze” putin lucrurile alegand un astfel de masaj. In cazul in care va intrebati daca exista aceasta posibilitate, aflati ca in cadrul unui salon de masaj erotic din Bucuresti aveti aceasta posibilitate. Accesati site-ul masajclub.ro pentru a descoperi faptul ca in cadrul salonului Artemis cuplurile pot beneficia de masaj erotic realizat de una sau chiar doua maseuze.

Sanatatea poate avea de beneficiat in urma unui masaj erotic

Poate sa para ceva neobisnuit, insa masajul erotic vine la pachet cu o serie de beneficii pentru sanatate. In fond, este vorba tot despre un masaj, al carui rol este de a stimula corpul, de a-l elibera de tensiuni. Prin stimularea intregii musculaturi si a tesuturilor se imbunatateste efectiv activitatea cardiaca si circulatia sangelui, organismul fiind ajutat sa elimine mai usor toxinele.

In acelasi timp, in timpul masajului este eliberat in corp asa-numitul “hormon al fericirii” – serotonina, rezultatul direct al actiunii acestuia fiind o stare de fericire, de euforie, ceea ce se traduce si prin beneficii de ordin mental.

Merita incercat sau nu? Concluzia nu o puteti deduce decat singuri, si exista o singura modalitate de a afla daca intr-adevar poti avea parte de astfel de beneficii de la un masaj erotic.