Despre Femei

13
1260

De ceva timp scriu pe twitter despre femei azi facem un post dedicat pentru acest subiect interesant in care voi mai adauga si  twitturile despre femei.

Din experienta proprie, afirm ca moldovencele noastre sunt cele mai complicate femei  ( Femeile/moldovencele  sunt cele mai ale dracu creaturi ! Iti pot intinde dracii la maxim ! ) , de spun asta tot timpul ele nu isi vad “partea lor” de vina tu esti de vina tot timpul  ca nu ai dus gunoiu, ca traiesti ca nu esti cum vor ele. “Alo trezirea ori suntem corecti  tot timpul si ne vedem partile noastre de vina cand exista discutii sau altfel iti recomand sa te duci tu frumos la mama ta acasa ca asa e mai simplu :) si acolo totul e bine si frumos. (Femeile sunt peverse si nu joaca niciodata corect :) trist creaturilor :) )

Top 5 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand esti cu o femeie/fata :

1.  Nu ii face jocul prea mult, dupa te iau de prostovan.

2.  Acorda-i libertate, dar nu foarte multa pentru ca apoi  i se urca la cap.

3. La prima iesire fii finut dar nu prost altfel isi dau ele seama si esti pa.

4 . Accepta sa faci lucruri…  prin casa dar nu prea mult altfel o sa o vezi stand pe scaun si fumand o tigara si zicand stii aia nu ai facut aia nu ai facut .

5 . Poarta-te frumos cu ele pentru ca ai sansa ca unele sa fie ok cu tine ( cam rar dar mai exista )

Randurile de mai sus nu se refera la toate femeile, iar pentru asta va multumim !

???????????? ?????? ??????digital agency?????? ?????? ????????????????? ????? ?????? ??? ????????вконтакте анонимайзер без ограниченийчитать чужую переписку вконтактеformolom отзывывтб 24 кредитка отзывыucretsiz casino oyunlar?bedava slot oyunlar?

13 COMENTARII

  1. si eu sunt moldoveanca.poate parem afurisite,dar noi spunem tot in fata nu ca prefacutele de romince,de aici zimbesc si de acolo tio trag.cred ca ati inteles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here