Despre campania Microsoft : Fii Destept!

0
266

Microsoft a lansat in aceasta toamna campania: “Fii Destept”.  Campania se bazeaza sistemele cu Windows, preinstalat si implicit pe utilizatori care au asteptari mari prinvind achizitionarea unui Pc complet functional.  Mai clar, calculatorul vine cu Windows preinstalat gata de functionare , faca ca utilizatorul sa ia o decizie  compromitatoare.

Astfel , divizia Microsoft Romani vine in ajutorul clientilor prin promovarea ofertelor partenerilor in campania “Fii Destept”  cu un text foarte tare : “Toamna se num?r? ofertele. Ai de unde alege”. Achizitonand un sistem cu Windows preinstalat,utilizatorii pot folosi imediat pc-ul scutind timp si evitand eventualele periocole de securitate si siguranta.

Prin folosirea unui sistem de operare Windows original, utilizatorii se vor bucura de facilitati perfect functionale  dar si de cel mai sigur browser din lume  Internet Explorer 8.

“Fii destept!” ruleaza acum pe :  Piticu , Manafu , Ftwвзломать одноклассники бесплатновзлом страницы в одноклассниках форумвзлом страницы вконтакте бесплатно онлайнполучить кредитную карту по почтеcasino bedava oyunlarmerit royal girne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here