Despre AFI Palace Cotroceni Bucuresti

0
499

Afi PalaceO destinatie aventura pentru orice pasionat de shopping sau nu. Cu siguranta ceva unic datorita dimensiuni si felului in care este asezat.
Afi Palace Cotroceni (Cotroceni Mall) se afla pe la intersectia bulevardelor: Timisoara si Vasile Milea avand o dimensiune de 214.000 mp.
Ofera foarte multe zone de distractie : Patinuar 1000 mp,pista carting/biciclete,lac cu barbute electrice , primul Imax din Romania,Laser Tag,Cinema City toate acestea inglobate intr-un mall.
Magazinul Real este inca o atractie pentru clienti acesta fiind deschis 24/24
Ce ma bucura foarte mult este faptul ca in interiorul sau cel mai mare mall din Romania au si post de radio (Pro Fm). O unealta foarte buna datorita oportunitati de a vinde publicitate diferita fata de cea vizuala.
Inca din prima zi a deschideri, malul a adunat din toate zonele bucurestiului si imprejurimi foarte multe persoane, drept rezultat un mall arhi-plin.

Inca o bila alba pentru  Cotroceni mall datorita modului in care isi fac P.R. (Twitter)

Galerie Foto Afi Palace Cotroceni Bucuresti

Credit poze : BusinessMagazinпросмотр гостей вконтакте бесплатнокак посмотреть гостей в контакте 2014взлом майл ру без программоформить кредитную картуmerit crystalucretsiz casino oyunlar? oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here