De unde achizitionezi rechizite scolare? Pintexim propune solutii optime pentru tine si copilul tau

0
53
rechizite scolare pintexim fabrica de papetarie

Copiii sunt extrem de incantati atunci cand stiu ca mai este putin si incepe din nou scoala. In mare parte pentru ca se vor revedea cu colegii, se vor juca impreuna in pauze, dar si pentru ca vor primi manuale noi. Pentru parinti, lucrurile nu sunt atat de incantatoare ca pentru copii. Trebuie sa incepi din nou goana dupa achizitonarea rechizitelor, a hainelor si nu numai.

Avand in vedere ca cei mici se vor uita doar la aspectul rechizitelor, tu trebuie sa vii din urma si sa alegi in functie de calitatea pe care o prezinta. Daca esti cumva in criza de timp, alergatul dintr-un magazin in altul nu e tocmai o activitate placuta. Ai nevoie de un loc de unde poti achizitiona doar ce mai mai bun pentru copilul tau – recomandarea mea pentru tine este Pintexim Fabrica de Papetarie.

Cum alegi intelept si in acelasi timp economisesti si bani?

Probabil ai observat ca inainte de a incepe scoala, magazinele de profil cresc preturile. Cumparaturile in masa pe care le fac si ceilalti parinti sunt momentul ideal pentru un castig cat mai mare pentru acestia.

Totodata, nu trebuie sa uiti de calitate – un caiet, de exemplu, trebuie sa aiba file rezistente, coperti putin mai groase si linii trase corespunzator. La Pintexim Fabrica de Papetarie vei gasi rechizitele scolare de care copilul tau are nevoie. Acestea se prezinta in culori diferite, imprimeuri cu eroii si personajele adorate de ei, asa ca nu vei avea probleme la alegere – cel mic le va adora pentru imprimeuri, iar tu le vei putea alege pentru calitatea pe care o prezinta. Vezi aici rechizite de la Pintexim impreuna cu copilul tau.

Raportul calitate pret este unul optim, nu vei simti o presiune sau un gol in buget atunci cand faci cumparaturile specifice fiecarui nou an scolar.

Ajuta-l pe cel mic sa isi exprime creativitatea

Daca copilul tau este in clasele primare, are nevoie de rechizite scolare si acuarele potrivite pentru activitatile clasei sale. Pe langa caiete ajutatoare, stilouri – ce au ca scop formarea scrisului, copilul are nevoie si de acuarele pentru orele de abilitati practice si desen.

Aceste ore au un scop extrem de precis – il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte simtul practic si creativitatea. Pentru a realiza picturi in culori cat mai vii, are nevoie de materialele de calitate de la Pintexim Fabrica de Papetarie. In aceeasi ordine de idei, pentru ca cei mici nu sunt foarte atenti la gramaje, trebuie sa ii cumperi acuarele mai voluminoase pentru a nu ramane fara culoarea necesara atunci cand spiritul creator l-a acaparat complet.

Nu uita nici de pensule – vin la pachet cu acuarelele. La Pintexim gasesti pensule de diferite dimensiuni pe care copilul tau le va folosi in functie de necesitate. De exemplu, pentru fundal va avea nevoie de o pensula mai groasa. Pentru detaliile marunte are nevoie de o pensula mai subtire ce ii ofera o mai mare precizie.

Te invit sa arunci o privire asupra paletei vaste de produse din cadrul magazinului Pintexim, pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita impreuna cu micutul tau.