De la GPL am venit și pentru ITP

1
1055
Inspectia tehnica periodica

In primavara lui 2014, am ales ca bugetul familiei sa nu aiba de suferit din cauza pretului benzinei dar si a consumului ridicat provocat de eterna aglometatie din Capitala. A fost momentul cand m-am decis să fac trecerea la combustibil alternativ. Am stat, am analizat toate avantajele si dezavantajele si m-am decis sa instalez instalatia pentru GPL. De atunci, in fiecare luna o buna parte din bugetul lunar nu se mai pierde pe combustibil.

Timpul a trecut si dupa ce am montat instalatia GPL de care sunt foarte multumit, la baietii de la service-ul din Prelungirea Ghencea, a trebuit sa efectuez si inspectia tehnica, asa ca am ales sa colaborez cu cei de la itp sector 6 din aceeasi locatie unde am montat și instalația de gaz.

Mi-a fost foarte util faptul ca nu trebuie sa imi fac progamare, nu am foarte mult timp liber iar fiind început de săptămână, luni am zis să trec de la serviciu direct pe la inspecție.
Actele cu care m-am prezentat la ITP au fost: cartea masinii de identitate, talonul, asigurarea RCA ( valabila ) si buletinul, toate in original.
Inspectia a durat 20 minute si pot spune ca totul a decurs foarte bine din toate punctele de vedere. Masina mea a fost apta sau buna din toate punctele de vedere, atat estetic, fara rugina sau parbriz spart ori crapat dar si tehnic, adica fara probleme la sistemul de directie sau sistemul de franare.

Dat fiind experienta foarte placuta avuta la cei de la itp sector 6, cu siguranta o sa mai recomand si prietenilor varianta cea mai rapida si simpla de a realiza inspectia tehnica periodica a autoturismului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here