De la biciclete la motociclete

1
460

Atunci cand esti mic sau mica, parintii isi doresc sa faci sport si sa nu ai timp “mort” sau sa fii sedentar.
Lucru asta le iese cel mai bine cand iti cumpara prima bicicleta. In fiecare vacanta sau pentru tarile mai civilizate, mergi si pe parcursul anului la munca sau scoala.
Eu cel putin, vreau sa va spun ca pana la 12-13 ani, am avut practic bicicleta ca un membru din familie, fie ca faceam pana sau se strica, nu exista moment in care sa nu mesteresc ceva la ea. Bine, nu tot timpul daca o desfaceam o mai si puneam la loc insa acest lucru mi-a dezvoltat partea tehnica foarte mult. Ma bucura foarte mult faptul ca dupa o perioada de timp, si la noi in tara, oamenii incep sa mearga cu biciletele nu doar pentru distractie. Avem clar un semn ca viitorul o sa fie mai bun si mai putin poluat.
Dupa ce mai cresti pentru ca am inceput articolul despre perioada copilariei, pasul urmator dupa bicleta este sa iti doresti o motocicleta. Esti inca sub varsta majoratului, permis inca nu poti sa iti iei iar pentru tine bicicleta usor dar sigur devine primul mijloc de sport si transport pe doua roti. Iei la rand site-urile te documentezi, chiar si bagi jocuri pe banda. Incep sa te joci jocuri cu motociclete sa iti cauti modele pe internet si usor usor ajungi si la varsta la care trebuie sa iti iei permisul simti ca il prinzi pe dumnezeu de picioare. Uiti aproape de toti nu te mai intereseaza decat targetul tau pentru varsta de 18 ani, permis de motocicleta.de la bicicleta la motocicleta

Ecologia este schimbata cu nevoia intensa de adrenalina, de momentul in care simti ca esti aproape o racheta pe roti insa trebuie sa te gandesti bine si sa ai reactii foarte bune. Cu siguranta, ca si cu bicleta, o sa ai momente si mai putin placute, insa trebuie sa nu uiti faptul ca la motociclete, nu mai esti protejat de usi sau plafon ca sa nu mai vorbim despre air bag.

Sunt curios, cati dintre voi se regasesc in textul de mai sus. Oare a scapat cineva fara macar o julitura?программы для взлома социальных сетей скачать бесплатноkombohacker 4 ghost код активациикак взломать страницу вконтакте бесплатновзять в банке кредитную картуslot oyun oynamerit casino

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here